Facebook Pixel "Αδειάζει" Ζαγοράκη-Κατσαρή ο Σαχπατζίδης!
| 2011-10-12 20:52:00

"Αδειάζει" Ζαγοράκη-Κατσαρή ο Σαχπατζίδης!

"Αδειάζει" Ζαγοράκη-Κατσαρή ο Σαχπατζίδης!

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης με δηλώσεις του μιλάει για τα διοικητικά του ΠΑΟΚ αφήνοντας αιχμές κατά του προέδρου των “ασπρόμαυρων”.

"Οταν μίλησα στους κυρίους Ζαγοράκη-Κατσαρή για πενταμελές plus διοικητικό συμβούλιο, είχα εκφράσει την άποψη μου και όχι την απαίτησή μου", διευκρίνισε με δήλωσή του στη "Δίκη" ο Γιώργος Σαχπατζίδης και πρόσθεσε: "Συναντηθήκαμε προ διμήνου και τους είπα ότι μπορούν να υπάρχουν πέντε μέλη και να προσθέσουμε όσα θέλουν, εφ΄όσον τα νέα μέλη χρηματοδοτήσουν την ομάδα. Επειδή ήταν προφανής η αδυναμία εξεύρεσης μελών του Δ.Σ. που θα έβαζαν χρήματα, πρότεινα πλην των κυρίων Ζαγοράκη, Βρύζα, των δύο γιων μου και του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη, να υπάρχουν στη διοίκηση εκπρόσωποι του συνδέσμου βετεράνων, των μικρομετόχων και των συνδεσμιτών.

Με αυτό τον τρόπο φτάναμε στα 8 μέλη και το 9ο θα μπορούσε να το επιλέξει ο πρόεδρος. Αυτή ήταν η άποψή μου και την εξέφρασα καθαρά στους κυρίους Ζαγοράκη-Κατσαρή. Ποτέ δεν μίλησα για αυστηρά πενταμελές σχήμα, ούτε απαίτησα οτιδήποτε. Ουδέποτε θέλησα να μετάσχω στη διοίκηση, παρότι έχω χρηματοδοτήσει τον ΠΑΟΚ με 1,7 εκ. ευρώ. Μάλιστα απέτρεψα τους γιους μου να μπουν στη διοίκηση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags