Facebook Pixel Θέλουν ΧYTA στο γήπεδο του ΠΑΟ!
| 2011-10-15 20:16:00

Θέλουν ΧYTA στο γήπεδο του ΠΑΟ!

Θέλουν ΧYTA στο γήπεδο του ΠΑΟ!

Πρόταση στο Δήμο Αθηναίων να παραχωρήσει το χώρο που πρόκειται να κτισθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, ώστε να εναποτεθούν περίπου 1000 τόνοι σκουπιδιών έκανε το ΥΠΕΣ.

Τα σκουπίδια αυτά υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικών ότι έχουν μαζευτεί χθες και σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr.

Το θέμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται να τεθεί από το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων στις 6 το απόγευμα, ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θεωρείται απίθανο να περάσει μία τέτοια πρόταση.  Κι αυτό γιατί για το συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει τηρείται κανένας περιβαλλοντικός όρος,  ενώ ο δήμος το 2004 για εναπόθεση σκουπιδιών στην περιοχή είχε δεχθεί  πρόστιμο από τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος ύψους 60.000 ευρώ. Δηλαδή, στην ουσία το υπουργείο Εσωτερικών εμφανίζεται να προτείνει στο Δήμο Αθηναίων να παρανομήσει!

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες, ένα μεγάλο τμήμα των 100 στρεμμάτων ανήκει σε ιδιώτη (στον μεγαλοεργολάβο Βωβό), ενώ και δημοτικός χώρος έχει περιφραχθεί από τον ίδιο προκειμένου να προχωρήσει σε οικοδομικές εργασίες.

Πηγή: aftodioikisi.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags