Facebook Pixel «Μην ανησυχείς, εγγυώμαι εγώ»
| 2011-01-25 19:41:00

«Μην ανησυχείς, εγγυώμαι εγώ»

«Μην ανησυχείς, εγγυώμαι εγώ»

Στο… πλευρό της ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη για τη μεταγραφή του Γεωργιάδη!

Ο Πανσερραϊκός απάντησε αρνητικά στην επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη, αλλά υπάρχουν δύο δεδομένα, τα οποία ενδέχεται τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, να διαφοροποιήσουν την υπάρχουσα κατάσταση.

Το ένα είναι η εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην υπόθεση και το άλλο η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να ντυθεί από τώρα στα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, τη Δευτέρα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πέτρο Θεοδωρίδη (διατηρούν φιλικές σχέσεις) και ουσιαστικά του εγγυήθηκε ότι δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που προσφέρει η Ένωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση των 400 χιλιάδων ευρώ (συν έναν ποδοσφαιριστή από μια λίστα) αφορούσε συγκεκριμένα 250 χιλιάδες ευρώ άμεσα καταβλητέα με την ολοκλήρωση της μεταγραφής και τα υπόλοιπα σε λίγες δόσεις.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν καλά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός υποστηρίζουν ότι η υπόθεση της μεταγραφής του Γεωργιάδη δεν έχει «κλείσει» ακόμα και ότι σύντομα περιμένει νέα κρούση από την Ένωση.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει κρύψει ότι επιθυμία του είναι να κάνει από τώρα το βήμα στην καριέρα του και να φορέσει τη φανέλα μιας ομάδας, η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί δέλεαρ για τον ίδιο, ενώ με βάση την υπάρχουσα κατάσταση είναι δεδομένο ότι στον δικέφαλο θα έχει αρκετές ευκαιρίες να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να δείξει το ταλέντο του, βοηθώντας την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της.

Πηγή: Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags