Facebook Pixel Ψάχνουν για… αντιεξουσιαστές!
| 2011-01-25 21:26:00

Ψάχνουν για… αντιεξουσιαστές!

Ψάχνουν για… αντιεξουσιαστές!

Στον ΠΑΟΚ θα καταθέσουν έφεση για την τιμωρία της μίας αγωνιστικής και αναμένεται να… πατήσουν πάνω στην αθώωση του Παναθηναϊκού. Κάτι όμως λείπει…

Έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ θα καταθέσει την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ αναφορικά με την ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια των οπαδών του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, η ΠΑΕ θα ζητήσει η εκδίκασή της να γίνει άμεσα, ώστε αν δικαιωθούν, να προλάβουν να παίξουν με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Δικέφαλος» έχει δεχθεί τη μικρότερη ποινή έδρας και το μικρότερο χρηματικό πρόστιμο για γεγονότα ευρείας κλίμακας, όπως χαρακτηρίστηκαν αυτά του Βόλου. Η μέγιστη ποινή έδρας είναι δύο αγωνιστικές και τα πρόστιμα κυμαίνονται από 75.000 έως 150.000 ευρώ.  

Αυτό που ζητάνε όμως οι Θεσσαλονικείς είναι τα επεισόδια να χαρακτηριστούν μεμονωμένα, όπως έγινε δηλαδή και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού πριν από μερικές εβδομάδες, όταν το «τριφύλλι» είχε τιμωρηθεί αρχικά με μία αγωνιστική για τα όσα είχαν γίνει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Τότε οι «πράσινοι» είχαν αθωωθεί και η τιμωρία της έδρας είχε… εξαφανιστεί, αφού θεωρήθηκε πως τα επεισόδια είχαν γίνει από αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και όχι από φίλους του ΠΑΟ. Το πρόβλημα όμως για τον ΠΑΟΚ είναι πως τώρα δεν υπάρχουν ...αντιεξουσιαστές. Για αυτό και ο «Δικέφαλος» θα επαναλάβει τα κενά της αστυνομικής έκθεσης.

Οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν πως η έκθεση της Αστυνομίας λέει ψέματα και αναφέρουν χαρακτηριστικά πως δεν γίνεται μετά από τρεις ελέγχους, να γράφεται πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πετάγανε μπουκάλια και σπασμένα τσιμέντα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags