Facebook Pixel Οξύθυμος αλλά και μεγαλείο ψυχής ο Ονουάτσι
| 2011-01-25 21:56:00

Οξύθυμος αλλά και μεγαλείο ψυχής ο Ονουάτσι

Οξύθυμος αλλά και μεγαλείο ψυχής ο Ονουάτσι

Όσοι έχουν δει τα παιχνίδια της Καβάλας σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει σε πολλές περιπτώσεις τον Νιγηριανό επιθετικό των Αργοναυτών, Μπέντζαμιν Ονουάτσι, να «χτυπιέται» κυριολεκτικά και να φωνάζει στους συμπαίκτες του.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή με τον Βραζιλιάνο στόπερ Ντουγκλάο να βρίσκεται στο «στόχαστρο» του συμπαίκτη του για μια χαμένη ευκαιρία.

Ο Νιγηριανός είναι οξύθυμος αλλά όλοι τον αγαπάνε στην Καβάλα. Μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να ξεπερνά τα όρια, όμως οι συμπαίκτες του δίνουν τόπο στην οργή και τον δικαιολογούν μιας και έχει περάσει μια τρομερή περιπέτεια στη ζωή του, τόσο μεγάλη που δύσκολα την αντέχει η ανθρώπινη ψυχή.

Έχασε στις αρχές του περασμένου έτους την τριών μηνών κορούλα του έτσι στα καλά του καθουμένου, χωρίς να έχει κάποια αρρώστια ή οτιδήποτε άλλο. Απλά σταμάτησε να χτυπά η καρδούλα της. Όπως ήταν φυσικό η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, όχι απαραίτητα προς το χειρότερο, αν και τα δείγματα εντός αγωνιστικού χώρου προς αυτή την κατεύθυνση συγκλίνουν.

Αγωνιστικά πάντως, παραμένει «θησαυρός» αφού συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags