Facebook Pixel Στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μαρινάκης - Πιλάβιος
| 2011-01-25 23:18:00

Στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μαρινάκης - Πιλάβιος

Στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μαρινάκης - Πιλάβιος

Μέτρα με αφορμή τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Σιηδρόπουλου αποφάσισε να πάρει η ΕΠΟ στο σημερινό διοικητικό της συμβούλιο, στο οποίο έγινε και μία μικρή αναφορά σα διαιτητικά λάθη του σαββατοκύριακου.
 

Να προγραμματιστεί συνάντηση του Σοφοκλή Πιλάβιου και του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρη Οικονόμου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, με αφορμή τα κρούσματα βίας σε βάρος των διαιτητών, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ που συνεδρίασε την Τρίτη 25/1.

Στη μεταξύ τους συζήτηση, τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας καταδίκασαν τις επιθέσεις εναντίον των διαιτητών και συμφώνησαν ότι πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο. Έπειτα από πρόταση του α’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ και προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, συμφωνήθηκε να ζητηθεί ραντεβού από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρη Οικονόμου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή ώστε να συζητηθεί το θέμα. Στο ραντεβού αυτό, θα μετάσχει φυσικά και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Στη διάρκεια του Δ.Σ. ασκήθηκε και έντονη κριτική (κυρίως από τον Βασίλη Χατζηαποστόλου) προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα, σε θέματα που αφορούν τους ορισμούς των διαιτητών και κατά πόσο αυτοί γίνονται με ορθότητα, καθώς και για τις τιμωρίες τους όπου δεν φαίνεται να τηρούνται ίδια μέτρα και σταθμά.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags