Facebook Pixel Μόνο ο Τζόλε δεν χωράει;
| 2011-01-25 23:31:00

Μόνο ο Τζόλε δεν χωράει;

Μόνο ο Τζόλε δεν χωράει;

Όλο και κάποια θέση παίρνουν στον Ολυμπιακό οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας, αλλά ο Τζόρτζεβιτς, παρότι το όνομά του έχει παίξει για όλες τις θέσεις, δεν έχει πάρει καμία!

Διαβάζοντας για το «βελούδινο διαζύγιο» του Ολυμπιακού με τον Αλέκο Αλεξανδρή και την ονοματολογία που υπάρχει σχετικά με τον αντικαταστάτη του, παρατηρήσαμε πως κανείς δεν αναφέρεται στον Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Στον άνθρωπο που όταν «κρέμαγε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πριν από δύο χρόνια, είχε… κλεισμένη θέση μέσα στον σύλλογο. Μέσα στο αυτό χρονικό διάστημα έχουμε ακούσει πως θα γίνει από τεχνικός διευθυντής και σκάουτερ, μέχρι και προπονητής. Ωστόσο, ακόμα παραμένει εκτός Ολυμπιακού.

Ο Κοβάσεβιτς για παράδειγμα όχι μόνο είναι τεχνικός σύμβουλος της Διοίκησης και έχει την ευθύνη του τμήματος σκάουτινγκ ως επικεφαλής, αλλά σήμερα ορίστηκε και ως νέος τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Παράλληλα, το πλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να αξιοποιηθούν σύντομα και κάποιοι άλλοι παλαίμαχοι της ομάδας, χωρίς όμως να περιλαμβάνεται σε αυτούς το όνομα του Τζόρτζεβιτς…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags