Facebook Pixel "Να βοηθήσω τον ΟΦΗ για να πάω στον Ολυμπιακό"!
| 2011-10-24 19:46:00

"Να βοηθήσω τον ΟΦΗ για να πάω στον Ολυμπιακό"!

"Να βοηθήσω τον ΟΦΗ για να πάω στον Ολυμπιακό"!

Ο Σουμπίνιο μιλάει στο gazzetta.gr για τη νίκη επί της ΑΕΚ, τη νέα σελίδα της καριέρας του και το όνειρο της επιστροφής στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Η επιλογή των ανθρώπων της ομάδας να με παραχωρήσουν δανεικό στον ΟΦΗ, αποδείχτηκε πολύ σωστή. Ο σύλλογος είναι πολύ οργανωμένος, έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία στην Α' Εθνική Κατηγορία, διοικείται από ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και γνωρίζουν μπάλα και έχει έναν καταξιωμένο προπονητή.

Το Ηράκλειο είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με μία υπέροχη παραλία και πολύ ζεστό καιρό, ο κόσμος ασχολείται με τον αθλητισμό, οπότε τι περισσότερο θα μπορούσα να ζητήσω από τη στιγμή που πλέον αγωνίζομαι ως βασικός και έχω τις ευκαιρίες να δείξω τι αξίζω...», μας είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος του ΟΦΗ, ο οποίος έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα με τον εύθυμο και ανοιχτό χαρακτήρα και έχει αναγκάσει ακόμη και τον “φειδωλό” σε επαίνους, Νίκο Αναστόπουλο, να εκφράζεται με κολακευτικά λόγια για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες...

«Δεν θα σωθούμε απλά!»

«Χρειαζόμαστε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ, έστω κι αν αυτή τη στιγμή διανύει μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Θέλαμε να δείξουμε στον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ ότι έχουμε μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα και ότι οι εφετινές μας δυνατότητες δεν περιορίζονται μόνο στην αποφυγή του υποβιβασμού.

Νιώθω πραγματικά ευλογημένος που βρέθηκα σε αυτό το αγωνιστικό περιβάλλον και για μένα κάθε προπόνηση και κάθε αγώνας, ισοδυναμούν μ' ένα πολύ διδακτικό μάθημα για το μέλλον.», σχολίασε ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της ομάδας της Κρήτης στο χθεσινό 3-1 επί της ΑΕΚ, που έφερε τον ΟΦΗ στην 7η θέση της βαθμολογίας με δύο αγώνες λιγότερους...

«Να επιστρέψω στον Ολυμπιακό!»

Ρωτάμε τον “Σούμπι”, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, για το πως γιόρτασε το πρώτο του εφετινό γκολ στο πρωτάθλημα και μας απαντάει με μία προσηνή απλότητα: «Με ένα όμορφο δείπνο με τους δύο συμπατριώτες μου και τις γυναίκες μας... Είμαι ήσυχος τύπος φίλε... Στον ελεύθερο χρόνο μου, βλέπω πολύ ποδόσφαιρο και ταινίες και περνάω χρόνο στο σπίτι ή στα σπίτια του Βάντο και του Ντε Σόουζα (σ.σ.: οι άλλοι δύο Βραζιλιάνοι της ομάδας).

Άλλωστε, η εφετινή χρονιά είναι κομβική για την καριέρα μου... Θέλω πολύ να παίξω καλά και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του, έτσι ώστε να πείσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον κ. Βαλβέρδε όχι απλά ότι μου αξίζει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας, αλλά ότι μπορώ να βοηθήσω έμπρακτα την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και να παίξω μπροστά στον απίστευτο κόσμο και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο Καραϊσκάκη», κατέληξε ο Σουμπίνιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags