Facebook Pixel Πριν ή μετά την... Πλατεία Ταχρίρ; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-10-26 22:31:00

Πριν ή μετά την... Πλατεία Ταχρίρ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν ή μετά την... Πλατεία Ταχρίρ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρίγκιπας φέρνει και Αιγύπτιους στον Παναθηναϊκό! Ο Βλάσης Τσάκας αποθέωσε τον Σικαμπάλα, αλλά δεν μας είπε αν τον είδε πριν ή μετά την εξέγερση στην Πλατεία Ταχρίρ! Οι προτάσεις από Ευρώπη και η φυλακή!

Ο Βλάσης Τσάκας έκανε την αποκάλυψη πως θα έρθουν στον Παναθηναϊκό διεθνείς παίκτες. Μετά από... πίεση έριξε την «βόμβα» με Σικαμπάλα, τονίζοντας πως είναι παικταράς και ότι στα dvd που είδε φέτος, ο Αιγύπτιος... βγάζει μάτια! Βέβαια, δεν διευκρίνισε ο μάνατζερ από την Καβάλα πότε ήταν αυτά τα ματς... Πριν την εξέγερση στην Πλατεία Ταχρίρ ή μετά... Υπάρχει λόγος, αφού από τον Απρίλη και έπειτα ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ έχει πετύχει δυο γκολ (από τα 13 συνολικά της περσινής σεζόν) και έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στη Ζάμαλεκ.

Αδιαφορία και... φυλακή!

Άρνηση να συνεχίσει στην ομάδα του, επικαλούμενος προτάσεις από Ευρώπη (τρεις ομάδες) και Σαουδική Αραβία, αδιαφορία, ξύλο με φωτογράφο, αλλά και ξύλο με οπαδούς που είχαν ως συνέπεια την καταδίκη του από δικαστήριο για μια εβδομάδα.

Το συμβόλαιο του με τη Ζάμαλεκ λήγει τον Ιανουάριο του 2012, ωστόσο από το καλοκαίρι οι Αιγύπτιοι προσπαθούν να τον κρατήσουν στην ομάδα. Ο ίδιος έχει κάνει γνωστό πως δεν θέλει να συνεχίσει στην Αίγυπτο, τονίζει πως έχει προτάσεις από τρεις ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και από την Σαουδική Αραβία, χωρίς να αναφέρει αν η Νάπολι ή... ομάδα από την Ελλάδα είναι ανάμεσα σε αυτές. Η άρνησή του έχει προκαλέσει δυσφορία στον σύλλογο, υπήρξαν αποδοκιμασίες, ενώ και ο παίκτης δεν δείχνει την... όρεξη που είχε παλιότερα και φυσικά τη μπαλάρα που ξέρει.

Στον τελικό κυπέλλου και μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση, ο Σικαμπάλα «πλάκωσε» έναν φωτογράφο που τον τραβούσε μετά την ήττα της ομάδας του, ενώ είχε άγριο καυγά με τρεις φοιτητές που τον τράβηξαν φωτογραφίες χωρίς την θέλησή του... Το δικαστήριο επέβαλε ποινή μιας εβδομάδας, με τον παίκτη να περιμένει με αγωνία την αποχώρησή του από τη Ζάμαλεκ...
 






Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags