Facebook Pixel Η Αστυνομία «καίει» τον Ολυμπιακό!
| 2011-10-27 01:49:00

Η Αστυνομία «καίει» τον Ολυμπιακό!

Η Αστυνομία «καίει» τον Ολυμπιακό!

Για επίθεση φιλάθλων του Ολυμπιακού με μάρμαρα και πορσελάνες σε αστυνομικούς και security στο Παγκρήτιο, πριν την έναρξη του ματς με τον Εργοτέλη, κάνει λόγο η Αστυνομία! Για τα συγκεκριμένα επεισόδια κινδυνεύουν με τιμωρία οι «ερυθρόλευκοι».

Μάλιστα, στην έκθεση της η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου αναφέρεται πως έγινε «ντου» στις 6 το απόγευμα, ενώ ο αγώνας άρχισε στις 7.30 μ.μ. και φαίνεται να... δικαιολογεί την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου.

«Περί τις 6 το απόγευμα 150 οπαδοί του Ολυμπιακού χωρίς εισιτήρια προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν αλλά αυτοί ανασυντάχθηκαν και τους επιτέθηκαν ξανά. Λίγο αργότερα 40-50 φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήδηξαν από την εξωτερική περίφραξη του γηπέδου και ενώθηκαν με άλλους 50 φιλάθλους και ακολούθως επιτέθηκαν βιαίως σε αστυνομικούς και σε security στην πύλη της θύρας 1 επιχειρώντας να μπουν χωρίς εισιτήρια» αναφέρεται στην έκθεση και συνεχίζει.

«Επίσης, άλλα 20 άτομα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού υπερπήδησαν τα κιγκλιδώματα στην βόρεια πλευρά του γηπέδου και μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού στις θύρες 4-5-6-7-8 πριν από τον αγώνα εκσφεδόνισαν σε αστυνομικούς κομμάτια από μάρμαρα και πορσελάνες τα οποία βρήκαν προκαλώντας φθορές στις τουαλέτες του γηπέδου. Οι σεκιούριτι του αγώνα φοβήθηκαν από τις συγκρούσεις, τράπηκαν σε φυγή και ο έλεγχος στη συνέχεια από τους οπαδούς γίνονταν από αστυνομικούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags