Facebook Pixel «Να αποδείξει ότι γουστάρει να μείνει»
| 2011-01-26 20:34:00

«Να αποδείξει ότι γουστάρει να μείνει»

«Να αποδείξει ότι γουστάρει να μείνει»

Το «μπαλάκι» στον Απόστολο Βέλλιο για την παραμονή του στον Ηρακλή έριξε ο Γιάννης Τάκης, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης.

«Έχει δηλώσει ότι γουστάρει να είναι στον Ηρακλή κι έχει την ευκαιρία την Παρασκευή 14:30 να υπογράψουμε τα συμβόλαια και να το αποδείξει», είπε ο πρόεδρος του «Γηραιού»

«Του κοινοποιήσαμε μια πρόταση που εκτιμούμε ότι του αξίζει γιατί είναι φέρελπις και ικανός ποδοσφαιριστής. Ελπίζω ότι καταλαβαίνει, έχει δηλώσει ότι γουστάρει να είναι στον Ηρακλή κι έχει την ευκαιρία την Παρασκευή 14:30 να υπογράψουμε τα συμβόλαια και να το αποδείξει», δήλωσε χαρακτηριστικά

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ επανέλαβε πως δεν έχει πάρει επίσημη μορφή. «Θα πρέπει η ΑΕΚ να μιλήσει επίσημα. Όσοι ενδιαφέρθηκαν για παράδειγμα το καλοκαίρι, μίλησαν επίσημα. Η Φούλαμ, η Μπολόνια ακόμα και ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Αν δεν πει επίσημα κάτι, τι να κάνουμε; Το θέμα είναι πως δεν πωλείται, με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα. Τελείωσε! Ή ανανεώνει, ή φεύγει το καλοκαίρι ελεύθερος.

Δεν αρκεί να λέμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να το αποδεικνύουμε και με τις συμπεριφορές μας. Με την Μπολόνια, νομίζω ο ίδιος επέλεξε να μείνει στον Ηρακλή. Για την ΑΕΚ δεν έχω ιδέα τι έγινε. Ό,τι διαβάζω στις εφημερίδες»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags