Facebook Pixel Τρόμος για Μιραλάς
| 2011-01-26 23:31:00

Τρόμος για Μιραλάς

Τρόμος για Μιραλάς

Η οικία του Κέβιν Μιραλάς έχει μπει για τα καλά στα μάτια των συμμοριών που έχουν καταληστέψει τις πολυτελείς κατοικίες στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

Ο Βέλγος, ο οποίος πριν από αρκετές μέρες πρόλαβε στο... τσακ τους επίδοξους ληστές του πολυτελέστατου Audi A8 που έχει στο γκαράζ του σπιτιού του, δέχτηκε ξανά επισκέψεις από αγνώστους!

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας έγινε ξανά στόχος ληστών, όμως για μια ακόμα φορά κινήθηκε...αστραπιαία, όπως συνηθίζει άλλωστε και στο χορτάρι, και πρόλαβε το κακό. Ξενύχτησε μεν και πήγε στην προπόνηση ουσιαστικά άυπνος, αφού η αστυνομία επισκέφτηκε το σπίτι του και είχαμε ολονύχτιες έρευνες για αποτυπώματα και όλα τα σχετικά.

Η κατάσταση με τις απόπειρες ληστείας στο σπίτι του τον έχει μετατρέψει σε ψυχολογικό ράκος, ειδικά από τη στιγμή που αναγκάζεται να εγκαταλείπει την οικία του για τις εκτός έδρας αποστολές του Ολυμπιακού και αφήνει μόνη της τη σύντροφό του.

Στο ματς της Τρίπολης ο Κέβιν πήγε έχοντας το μυαλό του πίσω στην Αθήνα και ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τη σύντροφό του, Κριστέλ Κανάς, για τη σωματική ακεραιότητα της οποίας πλέον ανησυχεί πολύ έντονα.

Η ευχή μας είναι να βρει την ησυχία του ο άνθρωπος και να αφοσιωθεί 100% στο ποδόσφαιρο και όχι σε άλλα πράγματα τα οποία επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags