Facebook Pixel Μια φάβα, πάλι τρία κι όλα κρύα... (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-04 00:57:00

Μια φάβα, πάλι τρία κι όλα κρύα... (BINTEO)

Μια φάβα, πάλι τρία κι όλα κρύα... (BINTEO)

Με τη γνωστή ...ταρίφα (1-3), η ΑΕΚ έχασε από τη Λοκομοτίβ στο ψυχρό και έρημο ΟΑΚΑ κι έμεινε χωρίς βαθμό μετά 4 αγωνιστικές στο Europa League. Καθοριστική φάβα ο Αραμπατζής.

Συνέχισε τις ήττες στο Europa League η ΑΕΚ. Η Ένωση ηττήθηκε με την... ταρίφα της Ρωσίας από τη Λοκομοτίβ (3-1), ωστόσο θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, αν ο Αραμπατζής δεν έκανε τη... φάβα στο 2-1!

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 50' με τον Γκρουσάκοφ, με την Ένωση να ισοφαρίζει στο 60' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεονάρντο. Στο 72' έγινε η φάση που έριξε ψυχολογικά τους "κιτρινόμαυρους", καθώς δέχτηκαν το 2-1 από τον Μαϊκόν που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αραμπατζή. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Ιγκνιάτεφ στο 80'.

Παρά της απουσίες των Λυμπερόπουλου, Δέλλα, Καράμπελα, Καφέ, Βάργκας και Κάλα, η ΑΕΚ στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβ Μόσχας! Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πραγματοποίησαν και ευκαιρίες για κάποιο γκολ! Πίεση υπήρχε καμία φάση όμως, με το μόνο σουτ από πλευράς κιτρινόμαυρων να σημειώνεται στο 27' από τον Μάκο.

Από την άλλη μεριά, οι Ρώσοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, είχαν αρκετά σουτ στην εστία του Αραμπατζή και λίγο έλειψε να προηγηθούν στο σκορ στο φινάλε του ημιχρόνου, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είχε την τύχη με το μέρος του στις φάσεις των Σίσκιν και Ίμπρισιτς.

'Ετσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει στο 0-0!

Στο δεύτερο μέρος, ο Κωστένογλου έκανε δύο απανωτές αλλαγές τοποθετώντας τον Κοντοέ αντί του Χέλγκασον και τον Λεονάρντο στη θέση του Μπερνς. Ωστόσο, οι αλλαγές δεν του έφεραν τύχη στη φάση του 50' όταν η Λοκομοτίβ άνοιξε το σκορ. Οι Ρώσοι έφυγαν στον αιφνιδιασμό με τον Ομπίνα να γυρίζει στον Γκουρσακόφ που με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Αν νομίζετε ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα το έβαζαν, κάνετε λάθος. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και μετά από 10 λεπτά κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη τους! Ο λόγος για τον Λεονάρντο που κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1. Λίγο πριν την ισοφάριση ο Κάρλος έχασε μοναδική ευκαιρία να χριστεί σκόρερ με τον Γκιγιέρμε να αποκρούει το σουτ του Ισπανού.

Ο δρόμος στη συνέχεια δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για την ΑΕΚ, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, πληρώνοντας αυτή τη φορά το λάθος του Αραμπατζή! Ο Έλληνας τερματοφύλακας την είδε... ντριμπλέρ και την πάτησε, με τον Mαϊκόν να του τσιμπάει με το μυτάκι την μπάλα για το 1-2. Απίστευτη... φάβα! Σε εκείνο το χρονικό σημείο ήταν νομοτελειακό οι “κιτρινόμαυροι” να το παρατήσουν και να δεχτούν άλλο ένα γκολ. Όπερ και εγένετο στο 80' με τον Ιγκνιάτεφ να χρίζεται αυτή τη φορά σκόρερ για το 1-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Λήξη αγώνα

90' Σουτ του Σίτσεφ άουτ.

81' Aλλαγή για τη Λοκομοτίβ: Νούροφ και Σίτσεφ αντί των Ιγκνιάτεφ και Ίμπρισιτς.

80' Γκολ για τη Λοκομοτίβ: Ο Ιγκνάντιεφ με σουτ γράφει το 1-3.

 


ΑΕΚ - Λοκομοτίβ 1-3 by pklora7

72' Γκολ για τη Λοκομοτίβ: Ο Μαϊκόν εκμεταλλεύται την ολιγωρία του Αραμπατζή που πήγε να τον ντριμπλάρει και πέτυχε το 2-1 με αστείο τρόπο...


ΑΕΚ - Λοκομοτίβ 1-2 by pklora7

68' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Γκερέιρο αντικαθιστά τον Σιαλμά!

66' ΠΟλύ καλή στιγμή για την Λοκομοτίβ με τον Ομπίνα να κάνει το σουτ και τον Αραμπατζή να διώχνει.

60' Γκολ για την ΑΕΚ: Ο Λεονάρντο φέρνει το ματς στα ίσια από την άσπρη βούλα! 1-1.


ΑΕΚ - Λοκομοτίβ 1-1 by pklora7

59' Πέναλτι για την ΑΕΚ, ύστερα από ανατροπή του Σίσκιν στον Λεονάρντο

59' Καλύτερη φάση του αγώνα για την ΑΕΚ με τον Γκιγιέρμε αν αποκρούει το σουτ του Κάρλος

52' Σουτ του Κάρλος η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

50' Γκολ για τη Λοκομοτίβ: Ύστερα από πάσα του Ομπίνα, ο Κρουσακόφ ανοίγει το σκορ για τους Ρώσους. 0-1.


ΑΕΚ - Λοκομοτίβ 0-1 by pklora7

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

46' Αλλαγές για την ΑΕΚ! Ο Κοντοές αντί του Χέλγκασον και ο Λεονάρντο στη θέση του Μπερνς

45'+2' Μεγάλη φάση για τη Λοκομοτίβ με τον Ίμπρισιτς απέναντι από τον Αραμπατζή να σουτάρει άουτ.

45' Πολιορκία στα καρέ της ΑΕΚ με τον Μανωλά να λύνει τον... γόρδιο δεσμό.

44' Σουτ του Ιγκνιάτιεφ άουτ.

36' Κίτρινη κάρτα στον Μάκο.

35' Σουτ του Σίσκιν η μπάλα στην αγκαλιά του Αραμπατζή.

27' Πρώτο σουτ για την ΑΕΚ με τον Μάκο να βρίσκει πεδίο βολής από μακριά αλλά ο Γκιγιέρμε είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε την μπάλα.

21' Ο Αραμπατζής αποκρούει στο σουτ του Σίσκιν.

14' Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα για τη Λοκομοτίβ! Ο Τορμπίνσκι βγήκε τετ α τετ με τον Αραμπατζή αλλά ύστερα από την παρέμβαση του Χέλγκαοσον η μπάλα έφυγε κόρνερ.

8' Σουτ του Κρουσάκοφ η μπάλα έφυγε για λίγο άουτ.

4' Πρώτη καλή προσπάθεια της ΑΕΚ με τον Σιαλμά να κάνει τη σέντρα και τον Ίλιτς να διώχνει με δυσκολία

1' Σέντρα στο παιχνίδι

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Γεωργέας, Χέλγκασον, Μανωλάς, Λαγός, Γκέντσογλου, Μάκος, Κάρλος, Μπέλεκ, Μπερνς, Σιαλμάς

Λοκομοτίβ (Κουσέιρο): Γκιγιέρμε, Θαπατέρ, Μπούρλακ, Κρουσάκοφ, Ίμπρισιτς, Ομπίνια, Ιγκνιάτεφ, Ίλιτς, Τορμπίνσκι, Ντούριτσα, Σίσκιν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags