Facebook Pixel «Χαρούμενος, περήφανος και λίγο νευριασμένος»
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-03 23:48:00

«Χαρούμενος, περήφανος και λίγο νευριασμένος»

«Χαρούμενος, περήφανος και λίγο νευριασμένος»

Ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερες, τόνισε μάλιστα πως σήμερα έκαναν το καλύτερο ημίχρονο από όταν ήρθε στην ομάδα, ωστόσο σημείωσε πως είναι και νευριασμένος για τον λόγο ότι έδωσαν το δικαίωμα στους Ιρλανδούς να επιστρέψουν στο ματς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε αρχικά: «Αν με ρωτήσετε αν είμαι χαρούμενος θα σας πω ότι είμαι χαρούμενος ή μάλλον η σωστή λέξη είναι ικανοποιημένος. Ηταν ένα παιχνίδι που υπήρξαν στιγμές για τις οποίες είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς δικό μας, με πολύ καλή κατοχή της μπάλας, με πολλές επιθετικές ενέργειες, με πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες και με τρία γκολ. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο μας ημίχρονο στους 5 μήνες που είμαι εδώ. Επίσης, είμαι λίγο νευριασμένος γιατί πιστεύω ότι δώσαμε πολύ εύκολα μία ευκαιρία για να επιστρέψουν οι αντίπαλοι στο παιχνίδι. Τέτοιου είδους στιγμές πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Και επειδή δε θέλω να μη γίνουν κάποιες ερωτήσεις που ενδεχομένως να μου κάνετε προτιμώ να σας πω τους λόγους.

Τους λόγους για τους οποίους μπορεί να με ρωτήσετε γιατί δεχόμαστε γκολ από φάουλ. Γνωρίζω πολύ καλά ότι στα τελευταία 4 παιχνίδια δεχτήκαμε πέντε γκολ από στημένες φάσεις και ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία και μπορεί να δώσει 15 απαντήσεις στο γιατί. Και εγώ έχω 15 απαντήσεις. Ολοι μπορούν να βρουν λόγους, αλλά την ίδια στιγμή κανείς δεν έχει βρει την αιτία. Δεν ξέρω αν έκανα καλή ντρίμπλα, αλλά αυτή είναι η απάντηση μου. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ηρθαμε για να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Ηταν μία ωραία νίκη και κατ’ αυτόν τον τρόπο έχουμε μία μεγάλη πρόκληση εναντίον της Ρουμπίν Καζάν. Τώρα δυστυχώς μας αφήνει μία πικρή γεύση το χαμένο πέναλτι με την Τότεναμ. Πιστεύω ότι με τους οπαδούς μας στην Τούμπα, μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι».


Για το επόμενο παιχνίδι με την Τότεναμ: «Δε μίλησα για αυτό το παιχνίδι, γιατί παρόλο που έχασε σήμερα, είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον προπονητή τους. Επίσης θέλω να δω αν  η ομάδα που θα χρησιμοποιήσει με εμάς η Τότεναμ θα είναι ίδια με σήμερα».

Για τη χημεία που έδειξε η ομάδα: «Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο, πρέπει να αποδεικνύεις σε κάθε παιχνίδι ότι είσαι καλός. Πριν δύο εβδομάδες ο Παπάζογλου ήταν ο καλύτερος του ΠΑΟΚ εναντίον του Αρη. Δεν κάνω σχόλιο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πιθανότατα να μπορώ να πω το ίδιο και για άλλους παίκτες. Το ποδόσφαιρο σου δίνει τη δυνατότητα και το στόχο να γίνεσαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι».

Για την απόδοση του Σαλπιγγίδη: «Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά για να δώσω μία δυναμική απάντηση. Γιατί αν με ρωτήσετε αν είναι πρόβλημα για μένα ότι ο Σαλπιγγίδης πέτυχε δύο γκολ σήμερα, δεν είναι φυσιολογικό… Οποτε ένας παίκτης βάζει δύο γκολ είναι καλό για μένα. Μακάρι να είχε τέτοιους πονοκεφάλους διαρκώς και ας είναι και από τον Βιεϊρίνια, τον Παπάζογλου, από τον οποιονδήποτε».

Για το στοιχείο που του άρεσε σήμερα: «Το επιθετικό μας παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, πολλά σουτ, χάσαμε πολλές ευκαιρίες κάτι που δε μου αρέσει. Σκοράραμε τρεις φορές σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags