Facebook Pixel Στήριξε Αραμπατζή ο Κουσέιρο!
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-04 01:43:00

Στήριξε Αραμπατζή ο Κουσέιρο!

Στήριξε Αραμπατζή ο Κουσέιρο!

Να.. δικαιολογήσει τον Γιάννη Αραμπατζή για το γκολ που δέχθηκε στο 2-1, θέλει ο προπονητής της Λοκομοτίβ, Ζοσέ Κουσέιρο, που σημείωσε πως έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

«Πιστεύω πως σήμερα έχουμε παίξει πολύ καλά. Και οι δύο ομάδες βέβαια σκέφτονταν τα παιχνίδια της Κυριακής. Πιστεύω όμως ότι η Λοκομοτίβ ήταν πιο δυνατή σήμερα και πήρε δίκαια τη νίκη. Η Αντερλεχτ έχει 12 βαθμούς, εμείς 9 και η Στουρμ 3. Το τελικό παιχνίδι θα είναι με τη Στουρμ και εκεί θα μάθουμε τη μοίρα μας.

Κάνουμε αναλύσεις για τα λάθη μας και τα συζητάμε στην ομάδα. Έχετε δίκιο ότι μετά το γκολ της ΑΕΚ χάσαμε λίγο το παιχνίδι αλλά κάναμε πρέσινγκ στη συνέχεια. Παραδεχόμαστε ότι ανεξάρτητα από όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ, έχει ικανοποιητικό αριθμό παικτών. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως όλη τη σοβαρότητα και σήμερα χρειάστηκε να έχουμε όλη την προσοχή μας»
ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Ρώσων.

Τέλος, για το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ από λάθος του Αραμπατζή, ανέφερε: «Εχω ξαναδεί γκολ παρόμοιο με αυτό του Μαϊκόν σήμερα. Δεν είναι η πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο που ο τερματοφύλακας κάνει τέτοιο λάθος. Πιστεύω πως το γκολ μπήκε κανονικά και δεν μπορούμε να μην τιμάμε πλήρως την προσπάθεια του παίκτη μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags