27/01/11 - 18:31

Έρχεται για ηγέτης!

Ο Ναμπίλ Μπάχα έρχεται στην Ελλάδα όχι μόνο για να βοηθήσει την ΑΕΚ, αλλά για να γίνει ο νέος ηγέτης της, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Έρχεται για ηγέτης!
59.558views 0shares

«Έρχομαι στην Ελλάδα και υπογράφω στην ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα aek365.gr και συνέχισε: «Γνωρίζω τον σύλλογο, προσπαθώ να μάθω ακόμα περισσότερα. Το μόνο που υπόσχομαι είναι πως θα προσπαθήσω».

Ο Μπάχα είχε πάντα εξαιρετικές εμφανίσεις στα μεγάλα παιχνίδια με την Μάλαγα και θέλει να επαναλάβει το ίδιο και στην Ελλάδα και για αυτό τόνισε: «Ξέρω τι σημαίνει ένα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τη δίψα του κόσμου για τίτλους. Θέλω να γίνω ηγέτης της ομάδας».

Εν συνεχεία έπλεξε το εγκώμιο του Μανόλο Χιμένεθ, χαρακτηρίζοντάς τον τεράστια προσωπικότητα: «Ο βασικός λόγος που έρχομαι είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Είναι μια τεράστια προσωπικότητα και όταν μιλήσουμε που έδωσε σημαντικά κίνητρα για να αγωνιστώ στην ΑΕΚ», ενώ για το πότε φτάνει στη χώρα μας, είπε: «Δεν ξέρω αν θα προλάβω να είμαι Ελλάδα σήμερα το βράδυ. Πιθανότατα αύριο. Ανυπομονώ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ