Facebook Pixel «Δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα»!
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-27 19:15:00

«Δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα»!

«Δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα»!

Ούτε επεισόδια στη φυσούνα έγιναν, ούτε κέρμα χτύπησε τον βοηθό διαιτητή Τρύφωνα στο κεφάλι, ούτε αντεθνικά συνθήματα ακούστηκαν.

Δεν… τα λέμε εμείς, αυτά είπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στο αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Όλα έγιναν ομαλά, ο αγώνας έγινε σε καλό κλίμα και απλά υπήρξε μια «κακή στιγμή», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ…

Σε αυτό, φυσικά, βοήθησε και το κατηγορητήριο, στο οποίο δεν υπήρχε λέξη για το επεισόδιο που έγινε στη φυσούνα στο ημίχρονο και φάνηκε ξεκάθαρα ακόμα και στη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Και δεν υπήρχε λέξη, καθώς ούτε στο φύλλο αγώνα (από τον Σταύρο Τριτσώνη) ούτε και στην έκθεση του παρατηρητή αναφέρεται η μίνι-συμπλοκή που υπήρξε!

Επιπλέον, ούτε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος, που σε μία περίπτωση τιμωρίας του Παναθηναϊκού είχε ασκήσει δίωξη μέσω δημοσιευμάτων του «Πρωταθλητή», επικαλέστηκε αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα του Τύπου, παρόλο που την επόμενη μέρα του αγώνα υπήρχε εκτενής αναφορά στο επεισόδιο στο ημίχρονο.

Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» απολογήθηκαν μόνο για το κέρμα που χτύπησε τον βοηθό Τρύφωνα αλλά και ένα, όπως ανέφερε το κατηγορητήριο, αντεθνικό σύνθημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης, που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι το κέρμα «πετάχθηκε σε μία διακοπή του αγώνα και δεν διεκόπη ο αγώνας εξαιτίας αυτού», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο αγώνας διεξήχθη ομαλά. Και πρόσθεσε ότι «ο Ολυμπιακός είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με το κέρμα να πετάγεται από την κερκίδα για τα διαρκείας.

«Τον βρήκαμε αυτόν που το έκανε, από το κλειστό κύκλωμα και θα απαγορευτεί η είσοδός του στους επόμενους αγώνες. Μάλιστα, ένα λεπτό μετά συνεχίστηκε κανονικά ο αγώνας. Ο Ολυμπιακός έχει προσπαθήσει αρκετά για την καταπολέμηση της βίας και οι προσπάθειες έχουν αποδώσει», είπε ο Γκαγκάτσης.

Οσο για το αντεθνικό σύνθημα, ξεκαθάρισε: «Εγινε αμέσως σύσταση από τα μεγάφωνα και σταμάτησαν τα αντεθνικά».
Οι αποφάσεις αναμένονται να εκδοθούν όλες μαζί μετά τις 3 Φεβρουαρίου.


Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags