Facebook Pixel Οι πρώτες ντρίμπλες στο Μπερναμπέου! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-27 19:19:00

Οι πρώτες ντρίμπλες στο Μπερναμπέου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες ντρίμπλες στο Μπερναμπέου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επίσημα ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι και σήμερα παρουσιάστηκε από τους Μαδριλένους.

«Το όνειρό μου να παίξω ξανά ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο έγινε πραγματικότητα, ειδικά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης», σχολίασε αρχικά ο 26χρονος παίκτης και πρόσθεσε: «Όταν πήγα στη Σίτι, μετά την Άρσεναλ, πέρασα μια περίοδο πάνω-κάτω, και επίσης παραλίγο να ήμουν νεκρός στη διαδρομή προς το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Όλα αυτά με τραυμάτισαν.

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Το 2010 ξεκίνησε πολύ άσχημα αλλά το 2011 ξεκίνησε πολύ καλά με τη μεταγραφή μου στη Ρεάλ Μαδρίτης.


Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι ζωντανός και έχω την ευκαιρία να φορέσω τη λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Με τιμά και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα βρίσκομαι εδώ για 6 μήνες και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ήρθα εδώ για να μάθω. Δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να βελτιωθώ, να σκοράρω και να δημιουργώ γκολ. Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα δούμε πώς θα βοηθήσω την ομάδα».

Δείτε σε βίντεο τον Αντεμπαγιόρ στο Μπερναμπέου να… παίζει πασούλες με τους φωτογράφους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags