Facebook Pixel «Πατέρα, τα `μαθες τα νέα;»
| 2011-01-27 22:01:00

«Πατέρα, τα `μαθες τα νέα;»

«Πατέρα, τα `μαθες τα νέα;»

Ο Κύριος Πρόεδρος γράφει για τα «χαστούκια» του Μαρινάκη στον Πατέρα και γιατί στον Ολυμπιακό τον ευγνωμονούν.

Κύριε πρόεδρε,
Πατέρα, τα ’μαθες τα νέα;

Είναι αυτό που σας έλεγα (ευγένεια πάνω απ’ όλα), πως είναι αλλιώς να ’σαι αφεντικό αυτοδύναμο και να κάνεις ΕΣΥ παιχνίδι και άλλο να είσαι μικρομέτοχος, στη βαριά σκιά των δυνατών μετόχων.

Πατέρα, φυσικά και τα ’μαθες τα νέα και μάλιστα με οδυνηρό τρόπο. Τα ’θελες κι εσύ. Δεν έπαιξες καλά... Και πολύ φθηνή ήταν η δικαιολογία πως σε... μάλωσε ο «Πρασινοφρουρός».

Νομίζω πως άλλος σε «χαστούκισε» και μάλιστα πολύ πολύ άσχημα. Και πόνεσες πολύ, γιατί ήταν παλιός καλός φίλος. Ίσως ο καλύτερος... Ο Βαγγέλης, ξέρεις!

Πατέρα τα ’μαθες τα νέα; Θα σ’ τα πω εγώ. Δεν έφυγες, βέβαια, γιατί σε «χτύπησε» ο Πρασινοφρουρός. Αλλά γιατί είναι βαρύ το τίμημα των -7 απ’ τον Ολυμπιακό.

Κι αυτό «πονάει».

Περίμενες στήριξη, κ. Πατέρα, από αγαπημένος των οπαδών του Παναθηναϊκού, πέρασες στην αντίπερα όχθη. Αυτοί σε πέρασαν, γιατί αυτοί κι αν πονάνε απ’ το +7.

Και μάλιστα με το καλημέρα του φίλου σου στο ποδόσφαιρο. Ήττα, μεγάλη ήττα. Συντριβή. Έφυγες πριν υπάρξει Βατερλό, σωστά. Έτσι έπρεπε...

Και τώρα; Ποια κίνηση να σε φέρει πίσω...

Προσωπικά μού ήσουν... συμπαθής. Χρειάζομαι καλούς «πελάτες» γιατί τρελαίνομαι να τους πειράζω.

Και τώρα «τρελαίνομαι» γιατί σε εγκατέλειψαν αυτοί που σε έγλειφαν. ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ! Και τους αχάριστους τους ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Το πέρασα κι εγώ τελευταία, είμαι μαζί σου. Τουλάχιστον εμείς, είμαστε απ’ την πρώτη μέρα απέναντι!

ΦΤΑΙΣ, όμως, γιατί ο φίλος σου ο καλός σού φέρθηκε άψογα, όταν σαν ΚΑΛΟΣ «κολλητός» σε ρώτησε αν θα γυρίσεις πίσω στον ΠΑΟ. Δεν ήθελε κόντρες. Εσύ, όμως, ενώ είπες όχι, επέστρεψες...

Βέβαια, στον Ολυμπιακό σε ευγνωμονούν, γιατί αν είχες φερθεί διαφορετικά ίσως να μην είχε έρθει ποτέ ο κ. Μαρινάκης. Προσέφερες πολλά, αυτή τη φορά στους κόκκινους!

Να είστε καλά!

Με σεβασμό

ΥΓ. 1: Υπάρχει ο ακριβός. Υπάρχει και ο λογικός. Στις τιμές. Το «ματς» είναι -ΤΩΡΑ- στο 50-50. Ίδωμεν.

ΥΓ. 2: Σάντσες νομίζω, κατά 70%. Όπως λένε κάποιοι που ξέρουν...

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags