Facebook Pixel Το... σαπάκι Ντιόπ και ο "μπακαλιάρος σκορδαλιά" του Άρναρ
| 2011-01-28 00:25:00

Το... σαπάκι Ντιόπ και ο "μπακαλιάρος σκορδαλιά" του Άρναρ

Το... σαπάκι Ντιόπ και ο "μπακαλιάρος σκορδαλιά" του Άρναρ

Άργησαν να αντιληφθούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ότι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, όχι μόνο δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας, αλλά μάλλον περισσότερο προς... βετεράνο φέρνει.

Το καλοκαίρι ο Σταύρος Αδαμίδης έφαγε το... κουτόχορτο του μάνατζερ, Σάκη Τζίκα, και πίστεψε ότι με τον Σενεγαλέζο στη μεσαία γραμμή θα λυθούν όλα τα προβλήματα της Ένωσης, όμως πιάστηκε στη... φάκα σαν αρχάριος.

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Ολόκληρο το "Νησί" γνώριζε ότι ο Αφρικανός είναι πλέον πρώην ποδοσφαιριστής και ο πρόεδρος της ΑΕΚ που υποτίθεται ότι ξέρει καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο, δεν είχε ακούσει τίποτα;

Τώρα, το φυσάνε και δεν κρυώνει. "Σκυλομετανιώνουν" που πήραν τον Σενεγαλέζο και που πάλευαν τη μεταγραφή του για κανά τετράμηνο.

Και να σκεφτεί κανείς ότι με το ένα τρίτο από τα χρήματα που κοστίζει ο Ντιόπ είχαν προταθεί στην Ένωση απείρως ανώτεροι αμυντικοί χαφ, αλλά πού να τους πάρει χαμπάρι ο Άρναρ Γκρέταρσον; Αυτός μάλλον για να μαγειρέψει κανά μπακαλιάρο σκορδαλιά κάνει, παρά για τεχνικός διευθυντής...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags