Facebook Pixel «Έχω τον κόσμο της ΑΕΚ στην καρδιά μου»
| 2011-11-08 20:38:00

«Έχω τον κόσμο της ΑΕΚ στην καρδιά μου»

«Έχω τον κόσμο της ΑΕΚ στην καρδιά μου»

Αυτό ήταν το μήνυμα του Ζούλιο Σέζαρ Βραζιλιάνος στον κόσμο της Ένωσης ενώ παραδέχτηκε ότι του λείπει η ομάδα του “Δικέφαλου αετού”.


Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Ζούλιο Σέζαρ άφησε την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος αφού πέρασε από Ρουμανία και Τουρκία επέστρεψε στην πατρίδα του και κάνει «μαγικά» με τη φανέλα της Φιγκεϊρένσε. Ο Σέζαρ όμως δεν ξεχνά ποτέ την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας έστειλε μήνυμα στον λαό της Ένωσης και συγκινήθηκε όταν του είπαμε πως γνώρισε την αποθέωση από τους ΑΕΚτζήδες για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μποταφόνγκο.

-Zoύλιο, συγχαρητήρια για τη γκολάρα που σημείωσες κόντρα στη Μποταφόγκο. Τα χρόνια περνούν, αλλά συνεχίζεις ακάθεκτος...

«Ευχαριστώ πολύ! Το προσπαθώ. Νιώθω πως είμαι σε καλή κατάσταση και έχω πολύ όρεξη για να παίζω ποδόσφαιρο. Το διασκεδάζω. Είναι η ζωή μου...»

-Ανεβάσαμε στο aek365.gr ένα θέμα με το γκολ που πέτυχες και έχει γίνει χαμός! Όλοι σε αναπολούμε. Έχεις τα μπράβο και τα συγχαρητήρια από όλο τον κόσμο.

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα μου έλεγες κάτι τέτοιο. Εχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος της με θυμάται ακόμα. Θα ήθελα να τους στείλεις την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά. Τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Είναι απίθανοι οπαδοί και σαν αυτούς δεν έχω συναντήσει κανέναν.»

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags