Facebook Pixel Περιμένουν τον Πόλυ…
| 2011-11-08 21:05:00

Περιμένουν τον Πόλυ…

Περιμένουν τον Πόλυ…

Ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο μόνος που δείχνει να «κλωτσάει» αυτή τη στιγμή για ένα ενδεχόμενο... reunion της ομάδας του 2004.

Η κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δραματική και πλέον το γνωρίζει ο καθένας. Από τον κόσμο, τη διοίκηση μέχρι και τους μετόχους του 2004, που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας, προκειμένου να μην φτάσει ποτέ ξανά στο σημείο που ήταν τότε. Με δεδομένο ότι ο Νοτιάς, ο μόνος δηλαδή που έχει απομείνει από την τότε «ομάδα», δεν μπορεί (και δεν θέλει) να σηκώσει μόνος του όλο το «βάρος» της εταιρίας και τον Παππά να έχει γίνει... Supporter, υπάρχει η πρωτοβουλία του πρώτου να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση από όλα τα τότε μέλη, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο αδιέξοδο το οποίο έχει περιέλθει η ΑΕΚ. Οι διεργασίες του Ελληνοαμερικανού εφοπλιστή έχουν ήδη ξεκινήσει και φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με κάποιους -πρώην- μετόχους της ΠΑΕ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr, όλοι είναι -καταρχήν- θετικοί σε μία συνάντηση, που απώτερο σκοπό έχει να βρεθεί μία σωτήρια λύση για το μέλλον της ΑΕΚ. Όλοι, πλην ενός. Ο λόγος για τον Πόλυ Χατζηιωάννου. Ο Έλληνας εφοπλιστής δείχνει να «κλωτσάει» σε ένα τέτοιο reunion, καθώς θέλησε να απεμπλακεί εντελώς από τα κοινά της Ένωσης (και του ποδοσφαίρου), τα κατάφερε και τώρα δεν θέλει να επιστρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, είναι ο τελευταίος που δεν λέει «ναι» σε ένα τέτοιο σενάριο, ωστόσο από όλους τους -πρώην- μετόχους υπάρχει η αισιοδοξία πως αν τελικώς οριστεί η ημερομηνία συνάντησης και τελικώς καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, το «παρών» θα δώσει και ο Χατζηιωάννου.

Θετικός είναι και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και πρωτεργάτης αυτής της «ομάδας», δεν δείχνει αρνητικός. Άλλωστε, αυτός ήταν που τον περασμένο Απρίλιο είχε επιδιώξει συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365.gr), προκειμένου η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί για το συγκεκριμένο ραντεβού (αν τελικά γίνει), είναι πως δεν πρόκειται για την επιστροφή της «ομάδας Ντέμη» στα κοινά της ΑΕΚ, αλλά όλοι μαζί να αναζητήσουν την διάδοχη κατάσταση και να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα. Βεβαίως, δεν αποκλείεται να βάλουν κάποια χρήματα, που επείγουν, ώστε η εταιρία να γλιτώσει το κραχ, το οποίο όσο περνάνε οι μέρες, βρίσκεται προ των πυλών.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags