Facebook Pixel Παίζουν με κούκλες και τα νεύρα του κόσμου!
| 2010-12-21 19:17:00

Παίζουν με κούκλες και τα νεύρα του κόσμου!

Παίζουν με κούκλες και τα νεύρα του κόσμου!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Παιανία, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διοικητικό και αγωνιστικό αδιέξοδο. Οι παίκτες για να φτιάξουν το κλίμα, το γιορτάζουν με ανταλλαγή δώρων.
 

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν και η τελευταία πριν από την 5νθήμερη Χριστουγεννιάτικη άδεια των παικτών του Παναθηναϊκού (σ.σ όπως γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες είχε οριστεί επί… εποχής Νιόπλια) και οι πάντες φρόντισαν να δώσουν ένα εορταστικό τόνο.

Άλλωστε οι μέρες που διανύουμε δεν είναι και οι καλύτερες στον σύλλογο τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό. Από την μια η διάλυση του πολυμετοχικού σχήματος και από την άλλη οι τραγικές εμφανίσεις και το -5 από την κορυφή έχουν μαζέψει μαύρα σύννεφα πάνω από την Παιανία.

Σύννεφα που δεν λείπουν και από τα… πράσινα αποδυτήρια και με ένα πρωτότυπο τρόπο θέλησαν σήμερα παίκτες και τεχνικό τιμ να τα διαλύσουν. Ή για την ακρίβεια να κάνουν μια γενναία προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Πως έγινε αυτό; Με την ανταλλαγή δώρων τα οποία (τα περισσότερα) είχαν και έναν συμβολισμό για τον αποδέκτη τους. Δώρα που δόθηκαν με χιουμοριστική διάθεση, αλλά και ως… μήνυμα όλων προς όλους! Μια ιδέα που ήταν προτροπή του αρχηγού της ομάδας Τζιμπρίλ Σισέ και την… έριξε σε τραπέζι που έγινε πριν μερικές ημέρες.

Χαρακτηριστικά μερικά από τα δώρα που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι παίκτες είναι τα εξής (σ.σ άλλοι τα πήραν με... ανάθεση και άλλοι τυχαία):

-Ο Σισέ έδωσε στον Γκοβού μια κούτα με τσιγάρα και ένα Famous με φάτσα του!

- Ο Νίνης παρέδωσε στον Λέτο μια τσάντα με τέσσερις μπάλες… στέλνοντας το μήνυμα για την «κατάχρηση» που κάνει με αυτή στα πόδια του!

-Στον Γκαρσία δόθηκε ένα καθρεφτάκι της Barbie λόγω της ευαισθησίας που έχει με τα μαλλιά του.

-Ο Έμπεν έδωσε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ένα FIFA MANAGER

-Στον Γιώργο Καραγκούνη μια τσάντα με ένα αληθινό (!!!) ποντίκι!

-Στον Αντώνη Πετρόπουλο ένα λουράκι για το σκυλάκι του!

-Στον Μαρίνο δόθηκε ένα βιβλίο.

-Στον Κάρλος Φρέιτας ένα αγαλματάκι.

Πηγή: Gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags