Facebook Pixel Μπέος, το alter ego του Μαρινάκη…
| 2010-12-21 19:35:00

Μπέος, το alter ego του Μαρινάκη…

Μπέος, το alter ego του Μαρινάκη…

Από την αρχή της χρονιάς ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου ακολουθεί μια συγκεκριμένη τακτική. Ο Αχιλλέας Μπέος καλύπτει διαρκώς τα νότα του μεγαλομετόχου του… άλλου Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, φέτος είχε διαδοχικές κόντρες με τους Δαλούκα, Αδαμίδη και Πατέρα. Και στις τρεις περιπτώσεις υπήρξε παρέμβαση από πλευράς Μπέου υπέρ Μαρινάκη. Το αποκορύφωμα ήρθε την Τρίτη, με τον Μπέο να τα βάζει με τον Πηλαδάκη με αφορμή το ματς της Λάρισας με τον Ολυμπιακό και χωρίς η ομάδα του Πειραιά να έχει βγάλει καν ανακοίνωση κατά των «βυσσινί»!

Μαρς σε Δαλούκα

Όλα ξεκίνησαν μετά το ματς της δεύτερης αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό. Το πέναλτι του Δαλούκα υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η αιτία που ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει τις… ιστορικές πλέον δηλώσεις περί εγκλήματος κατά της Ελλάδας. Και ενώ ο Δαλούκας έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αργότερα ερχεται ο Μπέος και χωρίς να έχει ουσιαστικό συμφέρον για το μέλλον της υπόθεσης, βγάζει ανακοίνωσηκατά του διαιτητή αποκαλώντας τον «το μεγαλύτερο απατεώνα Έλληνα διαιτητή των τελευταίων χρόνων». Τον προκαλεί μάλιστα να του κάνει μήνυση, ο Δαλούκας ακολουθεί την… συμβουλή του και μετά τον Μαρινάκη βρίσκει και έναν δεύτερο παράγοντα απέναντι του από το πουθενά!

Ο υπάλληλος Αδαμίδης

Η συνέχεια έρχεται στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα που έγινε στις 16 Νοεμβρίου. Ο Μαρινάκης έχει έναν έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη. Ενώ οι δυο άντρες λογομαχούν, ο Μπέος μπαίνει στην μέση και κάνει λεκτική επίθεση στον Αδαμίδη χωρίς ο τελευταίος να έχει αναφερθεί καν σε αυτόν! «Είσαι υπάλληλος, δεν σε ξέρει κανένας, θα παλέψεις μαζί μου για την όγδοη θέση» λέει στον Αδαμίδη και για μία ακόμα φορά, ο Μαρινάκης βρίσκει σύμμαχο τον Μπέο.

Ντου σε Πατέρα

Η συνέχεια ήρθε στo πρόσφατο, εκρηκτικό ΔΣ της Σούπερ Λίγκα. Μαρινάκης και Πατέρας διαφώνησαν έντονα μεταξύ τους με τον πρώτο να λέει πως ο Παναθηναϊκός δεν τιμωρείται για τα επεισόδια που κάνουν οι οπαδοί του και τον (τότε) πρόεδρο του Παναθηναϊκού να του… επισημαίνει πως στην διαδικασία βρίσκεται σαν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και «όχι σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού». Και κάπου εκεί το γνωστό σκηνικό έλαβε χώρα, με τον Μπέο να τίθεται στο πλευρό του Μαρινάκη και να ανάβει ακόμα πιο πολύ τα αίματα λέγοντας στον Πατέρα, με τον οποίο διατηρούσε φιλία τα προηγούμενα χρόνια: «Δεν είσαι ιδιοκτήτης, δε μπορείς να μιλάς, είσαι Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί».

Πήρε θέση για Πηλαδάκη!

Τέλος, ήρθε η… αυτόκλητη επέμβαση του Μπέου αμέσως μετά το παιχνίδι ανάμεσα σε Λάρισα και Ολυμπιακό. Η αποστολή του Ολυμπιακού δέχεται επίθεση από οπαδούς της Λάρισας πριν το ματς ενώ μετά το ματς η διοίκηση των «βυσσινί» βγάζει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, που σύμφωνα με την ίδια ευνόησε τους φιλοξενούμενους. Και ενώ ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε καν με το θέμα και ούτε που απάντησε με νέα ανακοίνωση, ο Μπέος πήρε θέση κατά του Πηλαδάκη καθώς εμμέσως τον κατηγόρησε για την επίθεση που έγινε στην αποστολή του Ολυμπιακού και τον χαρακτήρισε «ψεύτικο».

Δεν αφήνουμε καμία υπόνοια για την συμπεριφορά αυτή του Μπέου, ούτε λέει πως αυτός και ο Μαρινάκης έχουν συμφωνήσει να υπάρχει αυτή η τακτική. Δεν ξέρουμε γιατί ο Μπέος δρα έτσι αλλά μοιάζει προφανές πως ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου κρίνει πως ο Μαρινάκης έχει πολύ δύναμη και μπορει να κερδίσει από αυτή την τακτική.

Ο μόνος με τον οποίο διαπληκτίστηκε ο κ. Μπέος και δεν είχε ενοχλήσει τον Β. Μαρινάκη είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία της ΕΠΟ.

Έκανε πίσω για τον Βαγγέλη

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως στα μέσα καλοκαιριού, όταν η Σούπερ Λίγκα δεν είχε ακόμα πρόεδρο, ο Μπέος κατέβαζε τον δικό του υποψήφιο για την προεδρία της. Μάλιστα, ο Θανάσης Κανελλόπουλος, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, έμοιαζε να είναι το φαβορί για την θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκα με τον Μπέο να τονίζει πως «δεν χρειάζεται οι μεγάλοι να επιβάλουν διαρκώς την άποψή τους». Ωστόσο, όταν ο Μαρινάκης έθεσε και αυτός υποψηφιότητα, ο Κανελλόπουλος αποσύρθηκε και μάλιστα στήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα του Μαρινάκη…


ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags