Facebook Pixel Ντέμης ή ...γκαντέμης; (LIVE CHAT, VOTE)
| 2011-11-11 20:35:00

Ντέμης ή ...γκαντέμης; (LIVE CHAT, VOTE)

Ντέμης ή ...γκαντέμης; (LIVE CHAT, VOTE)

Όλο και πληθαίνουν τα σενάρια περί πρόθεσης του Νοτιά να επαναφέρει τον Ντέμη στην ΑΕΚ. Ο κόσμος, όμως, τι λέει; Ο σκύλος δεν είναι ...ΓΑΠ, αλλά από δημοψηφίσματα κάτι σκαμπάζει...

Το σκηνικό που επικρατεί στην ΑΕΚ δεν είναι και από τα καλύτερα που έχει βιώσει η ομάδα στην ιστορία της. Τα χρέη την έχουν καταπλακώσει, υπάλληλοι και ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι, οι α-μέτοχοι την έχουν κάνει, ο Παππάς κρύβεται πίσω από τους Supporters και άπαντες στην ΠΑΕ περιμένουν τον Νίκο Νοτιά στη Γενική Συνέλευση της εταιρίας στα τέλη του μήνα, προκειμένου να τρέξει τις εξελίξεις!

Όπως σας είχε ενημερώσει ο σκύλος, ο Χιώτης εφοπλιστής σκοπεύει να καλέσει στο ίδιο τραπέζι την ομάδα των μετόχων που ανέλαβαν μαζί την ΑΕΚ το 2004, προκειμένου να συνεισφέρουν για τη σωτηρία της ομάδας. Ποντάρει, όμως, στην επαναδραστηριοποίηση του Ντέμη Νικολαΐδη. Τα σενάρια επαναφοράς του Ντέμη στον προεδρικό θώκο όλο και πληθαίνουν. Μάλιστα την Παρασκευή γράφτηκε στον αθλητικό Τύπο, ότι ο πρώην πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ δεν εμφανίζεται αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, με την προϋπόθεση ότι θα τρέξει ένα εγχείρημα εταιρίας λαϊκής βάσης. Συγκεκριμένα στις προθέσεις του είναι να εστιάσει στην ενεργοποίηση της πλατιάς μάζας του κόσμου, μία κίνηση που βλέπει ως μοναδική λύση για το μέλλον της ΑΕΚ.

Τι λέει όμως ο κόσμος για την φερόμενη επαναφορά του Ντέμη Νικολαΐδη στην ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ και την επιστροφή του στο χώρο του ποδοσφαίρου; Ο σκύλος δεν είναι ...ΓΑΠ, αλλά από δημοψηφίσματα κάτι σκαμπάζει. Γι' αυτό ανοίγει τις κάλπες στους επισκέπτες του.

Πιστεύετε πως η επιστροφή Ντέμη είναι η ιδανική λύση για την ΑΕΚ;

Ναι, ρε Ντέμη!
Φτου, γκαντέμη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags