Facebook Pixel «Το ήπια το πικρό ποτήρι…»
| 2011-01-28 19:45:00

«Το ήπια το πικρό ποτήρι…»

«Το ήπια το πικρό ποτήρι…»

Τα άσχημα πέρασαν σύμφωνα με τον Βίκτoρ Βιτόλο, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας και δηλώνει ανυπόμονος να επιστρέψει στην δράση.
 

Ο Ισπανός χαφ μίλησε στον Sport103 και αρχικά ανέφερε:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ξεπέρασα το διάστημα που βρισκόμουν στο νοσοκομείο. Σήμερα αισθάνομαι πολύ καλά. Προσπαθώ με ασκήσεις και θεραπεία να επαναφέρω τους μυς εκεί που τους άφησα».   
 
Γι’ αυτό που πέρασε, ο Βιτόλο τόνισε:  
 
«Ήταν κάτι άσχημο για εμένα. Προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Ήταν ένα πικρό ποτήρι αυτό που ήπια. Περιμένω πλέον πως και πώς για να επιστρέψω. Με την άδεια της ομάδας, του προπονητή και του ιατρικού τημ έμεινα στην Ισπανία για να κάνω την θεραπεία όσο καλύτερα γίνεται. Μου έδωσαν άδεια μέχρι να αισθανθώ πολύ καλά. Ελπίζω μέχρι την Δευτέρα να επιστρέψω».  
 
Για την σημερινή του κατάσταση, ο Ισπανός ανέφερε: «Αισθάνομαι πλέον πολύ καλύτερα. Μην ξεχνάμε ότι μου έκαναν τρεις επεμβάσεις για να μου πλύνουν το γόνατο. Αισθάνομαι καλύτερα και πρέπει σιγά - σιγά να δυναμώσω το γόνατό μου. Επιθυμώ να επανέλθω γρήγορα, αλλά δεν πρέπει και να βιαστούμε. Θέλει το γόνατό μου κάποιες ημέρες ακόμη. Κάθε ημέρα με αυτό ξυπνάω. Με την σκέψη να μπω σύντομα, αλλά αυτό θα το δούμε στην Θεσσαλονίκη».
 
Σε ερώτηση για το αν προλάβει να παίξει στους Ευρωπαϊκούς αγώνες με την ΤΣΣΚΑ, ο Βιτόλο είπε: «Δουλεύω κάθε ημέρα γι’ αυτό τον σκοπό. Θα δούμε τι θα καταφέρουμε…»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags