28/01/11 - 19:53

Θα φάνε, θα πιούνε και μαζί θα το δούνε!

Πλάι – πλάι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς οι Αχιλλέας Μπέος και Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ενημέρωσε και επίσημα η πρώτη ΠΑΕ.  

Θα φάνε, θα πιούνε και μαζί θα το δούνε!
21.466views 0shares

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ως ανταπόδοση της φιλοξενίας του πρώτου γύρου, οι Βολιώτες φιλοξενήσουν τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, στις οποίες θα παραθέσουν και γεύμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα παιχνίδια που θα δώσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς, την Κυριακή. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία του πρώτου γύρου, υποδέχονται την Κυριακή στο Βόλο τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, στο Δημοτικό Γήπεδο Διμηνίου, ως εξής:

Γεν. 1997, ώρα έναρξης 11:30
Γεν. 1998, ώρα έναρξης 12:45

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών ανά ημίχρονο.

Διαιτητής των φιλικών παιχνιδιών θα είναι ο Στέλιος Χαλβατζάκος με βοηθούς τους Γιάννη Ατζούρη και Φιλίτσα Ζαρμπούνη (όλοι από ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Μετά το πέρας των αγώνων η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα παραθέσει γεύμα στα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς στην παραλία του Βόλου και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να παρακολουθήσουν τα παιδιά και των δύο ακαδημιών μαζί τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός.

Οι Ακαδημίες θα φιλοξενηθούν στο κέντρο της Ανατολικής κερκίδας, ανάμεσα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μαζί τους στην κερκίδα θα βρίσκονται οι Κ-20 των δύο ομάδων καθώς και η Κ-17 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Οι δύο πρόεδροι των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Αχιλλέας Μπέος και κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί με τα παιδιά των δύο Ακαδημιών».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ