Facebook Pixel Ο «Σερίφης» του Βόλου!
| 2011-01-28 21:28:00

Ο «Σερίφης» του Βόλου!

Ο «Σερίφης» του Βόλου!

Απίστευτη δήλωση από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου προανήγγειλε την απόφασή του να κλείσει όλους τους συνδέσμους άλλων ομάδων που υπάρχουν στον Βόλο!

«Του χρόνου ο Βόλος, δεν θα έχει άλλον σύνδεσμο ομάδας. Όλοι οι φίλαθλοι της πόλης,  θα έχουν μόνο μια ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα καταργηθούν οι σύνδεσμοι! Θα κάνω τα πάντα με τον πιο νόμιμο τρόπο. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν άλλοι σύνδεσμοι», ανέφερε σχετικά ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος, εξάλλου, σχολίασε και το γεγονός, ότι δεν πηγαίνει πολύς κόσμος στο γήπεδο. «Θέλω να αναφερθώ στους Βολιώτες. Να μιλήσουμε για το παιχνίδι Κυπέλλου, όπου, ας ελπίσουμε, πως θα περάσουμε στην ημιτελική φάση. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, στο πρώτο ματς, θα βάλω, στον επαναληπτικό αγώνα, εισιτήρια 5-10 και 15 ευρώ για να γεμίσει το γήπεδο.

Να δω, θα ανταποκριθεί ο κόσμος, σε αυτή την ιστορική στιγμή του συλλόγου; Αν δεν έχει 20.000 κόσμο το γήπεδο, τότε μην ασχολείστε με το ποδόσφαιρο. Αποδείξτε, ότι αυτή η πόλη, έχει ένα κομμάτι από την πίτα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags