Facebook Pixel Επίθεση σε Παπαδημητρίου από τον πατέρα του Μαρσελίνιο
| 2011-11-14 01:17:00

Επίθεση σε Παπαδημητρίου από τον πατέρα του Μαρσελίνιο

Επίθεση σε Παπαδημητρίου από τον πατέρα του Μαρσελίνιο

Μπορεί η Skoda να κέρδισε χρόνο και ηρεμία μετά τη νίκη της επί της Κέρκυρας, όμως το ήρεμο κλίμα φαίνεται ότι βάλθηκε να διαταράξει ο Ρικάρντο Λέιτε, πατέρας του άσου της ομάδας Μαρσελίνιο Λέιτε.

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο XanthiPress.gr, το οποίο εν συνεχεία ανάρτησε και στα σχόλια του XanthiSports.gr επιτίθεται στον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο βραζιλιάνος, που έχει παρέμβει το καλοκαίρι, δημιουργώντας και πάλι μια μικρή αναταραχή στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τον παίκτη (και την αμηχανία του ίδιου του παίκτη), επανέρχεται και υποστηρίζει ότι είναι «ανυπόφορη» η συνύπαρξη του Μαρσελίνιο με τον Τεχνικό Διευθυντή ώστε ο γιος του να μην θέλει να παίζει για την ομάδα, ενώ ζητά να έρθει σε επαφή με τον Χρήστο Πανόπουλο για να του εξηγήσει τι συμβαίνει, θεωρώντας ότι δεν γνωρίζει το πρόβλημα.

Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα, πριν τη δημοσίευση, ζήτησε από τον πατέρα του παίκτη επιβεβαίωση αν επιμένει στα συγκεκριμένα σχόλια, τα οποία είναι δυνατόν να προκαλέσουν πρόβλημα στην ομάδα και τον ποδοσφαιριστή. Η ταυτότητά του αποστολέα δεν αμφισβητείται, έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο το γιό του στην αρχή της σεζόν, όταν και πάλι είχε δημιουργηθεί πρόβλημα, ενώ η επικοινωνία με το συγκεκριμένο mail έχει εξακριβωθεί και είναι συνεχής.

Το μήνημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ρικάρντο Λέιτε, αναφέρει;

«Πρέπει να αποκαλύψουμε ότι αυτή η συνύπαρξη μεταξύ Γιάννη Παπαδημητρίου
είναι ανυπόφορη .Η συμπεριφορά του Διευθυντή έχει οδηγήσει τον παίκτη να μην θέλει να παίξει για την Skoda Ξάνθη. συμπεριλαμβανομένων των απειλών για πρόστιμα, και απαγορεύσεις συνεντεύξεων στον Τύπο. Πρέπει να μιλήσω με το μεγαλομέτοχο κύριο Χρήστο και να του δώσω πληροφορίες καθώς είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζει τα γεγονότα που συμβαίνουν.
Σας παρακαλώ ζητήστε να επικοινωνήσει με e-mail μαζί μου.»

Το πρωτότυπο κείμενο στα Πορτογαλικά:

Preciso divulgar,que a convivencia entre Yanes Papadimitrius esta
insuportavel.O referido diretor,tem tomado atitudes com o jogador que
esta fazendo que ele não queira mais jogar pelo Skoda Xanthi
,inclusive proibindo com ameaças de multas caso ele de entrevistas
para a imprensa.
Preciso falar para dar ciencia ao acionista majoritario,Sr Cristos,que
tenho certeza que não tem conhecimento dos fatos que estão ocorrendo.
Solicito entrar em contato com meu email.

ΠΗΓΗ: xanthipress.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags