Facebook Pixel Λάθος ατάκα διάλεξες Μανόλο!
| 2011-01-28 21:50:00

Λάθος ατάκα διάλεξες Μανόλο!

Λάθος ατάκα διάλεξες Μανόλο!

Ο Χιμένεθ χαρακτήρισε την ΑΕΚ «Φεράρι χωρίς μηχανή» και ο σκύλος θυμήθηκε κάποιον συμπατριώτη του, που είχε πει μία αντίστοιχη ατάκα από την ίδια θέση…
 

Ο νυν τεχνικός της Ένωσης, θέλοντας να τονίσει την διαφορά που υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό των «κιτρινόμαυρων», σε σχέση με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Η ΑΕΚ είναι μία Φεράρι, που έχει την δόξα και την αίγλη, αλλά αυτήν την στιγμή της λείπει η μηχανή… Το μπάτζετ που έχουμε στα χέρια μας είναι σχεδόν ανύπαρκτο, είμαστε όμως αυτοί που είμαστε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, αλλά πρέπει να ξέρουμε πάντα ότι είμαστε περιορισμένοι».

Πριν από λίγα χρονιά, λοιπόν, ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από την Ένωση, δήλωνε στην «Diario de Mallorca»: «Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα. Η ΑΕΚ δεν έχει την προοπτική του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μεταγραφές ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ κι αυτό είναι πολύ λίγο για να αντιμετωπίσεις τους δύο μεγάλους. Η μόνη μεγάλη μεταγραφή που κάναμε ήταν του Ριβάλντο κι αυτός ήταν 36 και προσωπικός μου φίλος».

Εμείς τον Μανόλο τον συμπαθούμε, άλλωστε κάνει τις πιο ωραίες δηλώσεις από τους προπονητές της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο η σημερινή δήλωσή του μας ανησυχεί. Τον προηγούμενο Ισπανό που έλεγε τα ίδια, η ΑΕΚ τον έδιωξε νύχτα, τον πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά και τον πληρώνει ακόμα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags