Facebook Pixel Χάθηκαν... όλες οι Ελπίδες!
| 2011-11-14 19:58:00

Χάθηκαν... όλες οι Ελπίδες!

Χάθηκαν... όλες οι Ελπίδες!

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 0-1 από τη Βοσνία στην Τρίπολη και αποκλείστηκε και μαθηματικά από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013.

Η ελληνική ομάδα δεν έπιασε σε κανένα σημείο του αγώνα καλή απόδοση, σε αντίθεση με τους Βόσνιους που έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 3΄, όταν ο Μπίλμπιγια δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Λάμπρου. Στο επόμενο λεπτό η ελληνική ομάδα έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Μπούκβιτς πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Λαγού. Ο τερματοφύλακας της Βοσνίας είχε στο 20΄ άλλη μια καλή επέμβαση στο δυνατό σουτ του Φετφατζίδη.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τη σειρά τους στο 26΄, όταν ο Βίστσα επιχείρησε δυνατό σουτ και ο Λάμπρου πετάχτηκε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνιά και έδιωξε σε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης της Βοσνίας είχε και ένα άστοχο σουτ στο 27΄. Η τελευταία καλή στιγμή του α΄ ημιχρόνου έγινε στο 45ο λεπτό, με τους Έλληνες παίκτες να μην εκμεταλλεύονται την ασταθή επέμβαση του Μπούκβιτς ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο, σαφώς καλύτερο από τα πρώτα 45 λεπτά, ξεκίνησε με μια απίστευτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Στο 47΄, ο Βίστσα επιχείρησε σουτ από πλεονεκτική θέση, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της ελληνικής εστίας και τη συνέχεια ο Λαγός στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος την έστειλε εκ νέου στο δοκάρι, για να απομακρυνθεί αυτή μετά από τους διεθνείς μας. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπούκβιτς πρόλαβε στην έξοδό του την τελευταία στιγμή τον Γιάννου.

Στο 67΄ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το μοναδικό γκολ του αγώνα με δυνατό διαγώνιο σουτ του Βίστσα. Δύο λεπτά αργότερα ο Σκόνδρας έκοψε την τελευταία στιγμή την επέλαση του Βίστσα και στο 70΄ η μπάλα ύστερα από το δυνατό σουτ του Τσίτα κατέληξε μόλις άουτ. Στο 73΄ χάθηκε για τους Βόσνιους άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Βίστσα να σουτάρει και τον Λάμπρου να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα ήταν το δοκάρι του Καρέλη στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Τσέχος διαιτητής της αναμέτρησης, Ράντεκ Πρίχοντα, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Γιάννου, Λαγό, Μπρεκάλο, Μπέκιτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου, Σκόνδρας, Ποτουρίδης, Γκέντσογλου, Μαυρίας (56΄ Τσίτας), Λαγός, Μητρόπουλος (72΄ Σοϊλέδης), Φετφατζίδης, Γιάννου (65΄ Καρέλης), Βλαχοδήμος, Μάνταλος

ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: Μπούκβιτς, Κόλιτς, Σίποβιτς, Μάρκιτς, Βίστσα, Στεφάνοβιτς (89΄ Πρσιτς), Μπίλμπιγια (61΄ Μπέκιτς), Γκράχοβατς, Μπρεκάλο, Γκνιάτιτς (84΄ Ζάκαριτς), Κβέσιτς

Πηγή: epo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags