Facebook Pixel Το «μπαμ» με Ματέος, ήρθε ο Μπάχα!
| 2011-01-29 03:50:00

Το «μπαμ» με Ματέος, ήρθε ο Μπάχα!

Το «μπαμ» με Ματέος, ήρθε ο Μπάχα!

Από την Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται ο κεντρικός αμυντικός που θα αποκτήσει η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σχεδόν ξημερώματα Σαββάτου, η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τους Μαδριλένους για την απόκτηση του Νταβίντ Ματέος.
 

Πρόκειται για έναν 24χρονο κεντρικό αμυντικό, ύψους 1,90, που αγωνίζεται κυρίως στην Ρεάλ Καστίγια. Την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ δηλαδή, που συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Ο Ματέο θα έρθει στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες.

Οι καλές σχέσεις του Μανόλο Χιμένεθ με τους συμπατριώτες του έπαιξαν ρόλο για την επίτευξη της συμφωνίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί έχουν «υποσχεθεί» ότι σε περίπτωση που ο Μουρίνιο δεν απαιτήσει την επιστροφή του στην Ρεάλ το καλοκαίρι, θα μπορέσει να υπάρξει επέκταση του δανεισμού του για άλλον ένα χρόνο.

Παράλληλα, περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα έφτασε στο Ελ.Βενιζέλος και ο Ναμπίλ Μάχα, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Μαροκινός άσος δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, καθώς φυγαδεύτηκε από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags