Facebook Pixel ΑΕΚ για... ψυχολογική ανάλυση! (ΦΩΤΟ)
| 2011-11-15 19:38:00

ΑΕΚ για... ψυχολογική ανάλυση! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ για... ψυχολογική ανάλυση! (ΦΩΤΟ)

Το ότι τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν τρελά πράγματα στην ΑΕΚ είναι γνωστό. Το ότι η ομάδα του Δικέφαλου αετού θα είναι βασικό θέμα συζήτησης σε Συνέδριο ψυχολογίας στην Ισπανία λίγοι μπορούν να το πιστέψουν.

Και όμως είναι ένα σενάριο αληθινό. Αν θυμάστε, στο επιτελείο Μανόλο Χιμένεθ στην Ένωση υπήρχε και ένας ψυχολόγος (την πρώτη σεζόν γιατί τη δεύτερη ανέλαβε στη θέση του ο αδερφός του Μανόλο). Ο λόγος για τον Μιγκέλ Μορίγια.

Ο Ισπανός ψυχολόγος, που λέτε, έζησε πολλά πράγματα στο ''κιτρινόμαυρο'' στρατόπεδο, την πίεση των ποδοσφαιριστών, από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα οικονομικά προβλήματα, αφού για μήνες είναι απλήρωτοι. Για ψυχολογική ανάλυση ήταν (και είναι όπως φαίνεται) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσίασει ο Μορίγια στο συνέδριο της Ψυχολογίας του Αθλητισμού και της Σωματικής που θα γίνει στην Ανδαλουσία το τριήμερο 17-19 Νοεμβρίου.

Ο Μορίγια θα είναι ο βασικός ομιλητής του συνεδρίου και την πρώτη ημέρα θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την ομάδα του Δικέφαλου αετού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags