Facebook Pixel Με «τρομοκράτη» στον Βόλο!
| 2011-01-29 18:18:00

Με «τρομοκράτη» στον Βόλο!

Με «τρομοκράτη» στον Βόλο!

Ο Ράφικ Τζιμπούρ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου κι έτσι είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
 

Από εκεί και πέρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέραν των δεδομένων απουσιών του τραυματία Ουρτάδο και του ανέτοιμου Ντουντού.

Ο Ουρτάδο ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ρόμενταλ, Μανιάτης, Φουστέρ, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Χολέμπας.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags