Facebook Pixel Δήλωση - τραγωδία του Ορέστη!
| 2011-01-29 19:37:00

Δήλωση - τραγωδία του Ορέστη!

Δήλωση - τραγωδία του Ορέστη!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με 2-0, ωστόσο σύμφωνα με τον Καρνέζη το άγχος για τον επαναληπτικό βρίσκεται στους «κιτρινόμαυρους». Θα μας τρελάνεις Ορέστη…

Στο match program της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, ο πορτιέρο του «τριφυλλιού» δήλωσε σχετικά: «Η αλήθεια είναι οτι χάσαμε το προβάδισμα. Από την άλλη πλευρά όμως, η εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια που μας αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, με δεδομένο οτι χάσαμε έναν αγώνα χωρίς ουσιαστικά να απειληθούμε. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε εμείς είναι να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε σύμφωνα με το αγωνιστικό πλάνο.

Ένα παιχνίδι είναι. Αν είμαστε αποτελεσματικοί μπορούμε να διεκδικήσουμε την ανατροπή. Στο κάτω κάτω το άγχος θα βρίσκεται στην πλευρά της ΑΕΚ».

Όσον αφορά το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο αυτή την εξέλιξη. Επιθυμία μου ήταν να μείνω. Έχω δουλέψει και έχω προσπαθήσει σκληρά όσο βρίσκομαι στην ομάδα. Χαίρομαι που εκτιμήθηκε αυτή μου η προσπάθεια και υποχρέωσή μου είναι όταν πάρω ευκαιρίες, να αποδείξω οτι αξίζω να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Στόχος μου απο εδώ και πέρα είναι να καθιερωθώ και να πετύχω με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags