Facebook Pixel «Θα σε κάνω βασίλισσα… »
| 2011-01-29 19:44:00

«Θα σε κάνω βασίλισσα… »

«Θα σε κάνω βασίλισσα… »

Μέχρι και από τη Ρεάλ Μαδρίτης έφερε παίκτες στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να αναβαθμίσει το ρόστερ. Έστω και δανεικούς, που πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει ότι δεν τους θέλει…

Είδε και αποείδε ο Ισπανός τεχνικός ότι η διοίκηση δεν έχει οικονομικές δυνατότητες για μεγάλα πράγματα και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ξεσκονίζοντας, αρχικά, την ατζέντα του και ενεργοποιώντας, ουσιαστικά, τα… κονέ του!

Πού αλλού, στην αγορά της πατρίδας του, με παίκτες που προέρχονται από εκεί. Μέχρι και από τη «βασίλισσα» κατέφερε να αποκτήσει ποδοσφαιριστή στην «Ένωση», φέρνοντας στο νου τη φράση του Θανάση Βέγγου στην ομότιτλη ελληνική ταινία: «Θα σε κάνω βασίλισσα!».

Κι αν δεν την κάνει, θα πέσει το ταβάνι να τον πλακώσει...

Πάντως, ο ίδιος ο Χιμένεθ λίγο καιρό πριν είχε δηλώσει ότι δεν θέλει δανεικούς στην ομάδα, ωστόσο αναγκάστηκε όχι μόνο να κάνει πίσω στην αρχική του θέση, αλλά να καλύψει και το κενό στη θέση του τεχνικού διευθυντή, λόγω της… παρουσίας του Άρναν Γκρέταρσον.

Μίτσελ και εσχάτως οι Μπαχά και Ματέος μπορεί να μην αποτελούν πρώτες επιλογές του Χιμένεθ, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες. Και μόνο το γεγονός, όμως, ότι μεσολάβησε για να έρθουν όλοι τους στην Ελλάδα, δείχνει ότι έχει πάρει… επ’ ώμου την υπόθεση ενίσχυση της ομάδας. Αν θα την καταφέρει να την κάνει… βασίλισσα, αποκτώντας ποδοσφαιριστές από τη «βασίλισσα», θα το δείξει ο χρόνος.

Τουλάχιστον θα αποκτήσει μηχανή η Φεράρι (έστω και όχι με τόσα …κυβικά), με την ομάδα να μην αλλάζει ταχύτητα, αλλά απλώς να βρίσκει λύσεις σε μερικές θέσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags