Facebook Pixel Το τέλος του ψυχρού πολέμου…
| 2010-12-21 23:02:00

Το τέλος του ψυχρού πολέμου…

Το τέλος του ψυχρού πολέμου…

Ένα σημαντικότατο ραντεβού για τον μπασκετικό Ολυμπιακό ανακάλυψε ο σκύλος. Αγγελόπουλοι και οργανωμένοι κάθισαν για πρώτη φορά μετά από καιρό στο ίδιο τραπέζι! 

Η συνάντηση Μαρινάκη με τους οργανωμένους ήταν αυτή που συζητήθηκε περισσότερο, ωστόσο εμείς μάθαμε πως και τα «αφεντικά» του μπάσκετ είχαν σήμερα ραντεβού με οπαδούς των «ερυθρολεύκων», ύστερα από πάρα πολύ καιρό.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών ήταν προβληματικές μετά από διαφωνία που είχε υπάρξει για τα εισιτήρια ενός ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σήμερα για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες αποφάσισαν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η μικρή προσέλευση κόσμου στο κλειστό του ΣΕΦ σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας. Το πρώτο βήμα έγινε, ο πάγος έλιωσε και όλοι πλέον περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια…

Όσον αφορά την συνάντηση του Μαρινάκη με τους οργανωμένους, αξίζει να αναφέρουμε πως έγινε σε άριστο κλίμα με τις δύο πλευρές να ανταλλάσουν ευχές. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ευχαρίστησε θερμά τους οπαδούς για την στήριξή τους στην ομάδα και τους έκανε δώρο γαλοπούλες και γλυκά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags