Facebook Pixel «Απαντήσεις» την… Τετάρτη!
| 2011-01-29 23:49:00

«Απαντήσεις» την… Τετάρτη!

«Απαντήσεις» την… Τετάρτη!

O Nικόλας Βασιλαράς γράφει γιατί η ρεβάνς με την ΑΕΚ είναι θέμα εγωισμού για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Τον νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Εργοτέλη και μάλιστα με «καθαρό» σκορ: 2-0. Ε αυτό θα έλειπε να μην τον κέρδιζε κιόλας, αν και γενικώς τα έχουμε δει όλα και ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει…

Οι πράσινοι μείωσαν την απόσταση στο -4 και υπό κανονικές συνθήκες περιμένουν τη μάχη του Ολυμπιακού του Μαρινάκη με τον Ολυμπιακό του Μπέου. Κάτι σαν το… el classicο ένα πράγμα με βάση την αντιπαλότητα και το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση εκεί που θα πρέπει να «βλέπουν» από τώρα οι παίκτες του τριφυλλιού είναι η ρεβάνς της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Αν κοιμηθεί και κανένας Θεός στο Βόλο έχει καλώς, αλλά στην παρούσα φάση το «θέμα μας» είναι αλλού.

Εδώ που έφτασε το πράγμα είναι καθαρά ζήτημα εγωισμού γι’ αυτούς. Δυο φορές έχουν παίξει με την ΑΕΚ και έχουν χάσει. Αν το ανέχονται ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να τριτώσει το κακό τότε απλά είναι άξιοι της μοίρας τους και τζάμπα συζητάμε.

Καμία πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι στο γήπεδο θα κατέβει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Όπως τα έφαγαν, ας τα βάλουν. Δικό τους θέμα είναι να βρουν τον τρόπο, κανείς δεν τους φταίει που έφτασαν να τα παίζουν όλα σε μια ζαριά.

Το ματς με τους κρητικούς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Ευτυχώς τελείωσε σχετικά νωρίς, καθώς το καθάρισες με δυο στημένες φάσεις, με δυο κεφαλιές. Αυτή τη φορά σκόραραν οι συνήθεις… μη ύποπτοι, ο Ζιλμπέρτο και ο Καντέ, ενώ παρότι πιέστηκες πολύ κατάφερες να μη δεχτείς τέρμα. Για τον Παναθηναϊκό που συχνά δέχεται γκολ από το… πουθενά, αν μη τι άλλο είναι θετικό στοιχείο ότι τελείωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι με μηδέν παθητικό.

Μακράν καλύτερος του παιχνιδιού ο Ζιλμπέρτο και χειρότερος ο Γκοβού, με τον Λάζαρο να είναι αρκετά κοντά του πάντως σε απόδοση, όντας σε άλλο γήπεδο. Το σημειώνουμε διότι πρόκειται για παίκτες από τους οποίους υπάρχουν απαιτήσεις, αν και από τον Γάλλο ελάχιστοι είναι αυτοί πλέον που περιμένουν κάτι. Μέχρι και ο Μαυρίας που μπήκε στη θέση του, ΜΙΑ ενέργεια πρόλαβε να την κάνει! Στα συν αν μη τι άλλο και η παρουσία του Τζόρβα ο οποίος όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Αρκετά καλό παιχνίδι και από τον Νίνη.

Κρατάμε ακόμη από το ματς αυτό (και «φεύγουμε» γιατί είπαμε πως δεν είναι για πολλά - πολλά) το αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων (7.316, όταν έχεις πάνω από 30.000 διαρκείας!) και την γενική κατακραυγή των οργανωμένων στο φινάλε με το σύνθημα «είστε όλοι συνένοχοι σε αυτή την ιστορία», συν το κλασικό «όποιος δεν μπορεί να πάει να…». Αυτά...

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags