30/01/11 - 00:29

Κοντά στο “sold out”!

Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα «εξαφανιστούν» αύριο, ενώ αργά το βράδυ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση που ζητάει… ηρεμία.  

Κοντά στο “sold out”!
39.542views 0shares

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στους φιλάθλους της ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ προκειμένου να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα . Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό και περιμετρικά του Σταδίου γιατί και πάλι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα κινδυνεύει με τιμωρία.

Είναι δεδομένο επίσης ότι στα πλαίσια της  καλής φιλοξενίας πρέπει άπαντες να σεβαστούν την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό κατά την άφιξη, παραμονή και αποχώρηση της από το Κλεάνθης Βικελίδης. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας του συλλόγου. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας και παράλληλα θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στον αγαπημένο του σύλλογο ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ