Facebook Pixel «Θρύλος παντού αλλά… φρόνιμα»
| 2011-01-30 00:42:00

«Θρύλος παντού αλλά… φρόνιμα»

«Θρύλος παντού αλλά… φρόνιμα»

«Ο Θρύλος είναι παντού. Ο Θρύλος ανήκει στον κόσμο του», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά τόνισε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού «θα αποδείξει για άλλη μια φορά σε αγώνα εκτός έδρας, πως ξέρει να σέβεται και τους κατοίκους σε κάθε πόλη της χώρας».

«Πιστεύω ότι αύριο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με την μεγάλη και ειρηνική μετακίνηση τους στο Βόλο θα αποδείξουν για άλλη μια φορά σε αγώνα εκτός έδρας, πως ξέρουν να σέβονται και τους κατοίκους σε κάθε πόλη της χώρας που μας φιλοξενεί και να συμπαρίστανται στην ομάδα μας πάντα με τον σωστό τρόπο και να την βοηθούν να φτάνει στην νίκη. Ο Θρύλος είναι παντού. Ο Θρύλος ανήκει στον κόσμο του», είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Π.Ε.Φ.Ο. Βόλου.

Αρχικά, ο Μαρινάκης είχε πει: «Απόψε είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι στο Βόλο, καθώς ήμουν εδώ και πριν από 28 χρόνια, όταν η ομάδα μας κέρδιζε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στον αγώνα μπαράζ και κατακτούσε το Πρωτάθλημα. Ήμουν 15 χρονών και με είχε φέρει ο πατέρας μου, που ήταν τότε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας.

Σήμερα είμαι και πάλι εδώ, ως Πρόεδρος της Π.Α.Ε. για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εύχομαι αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοί και να κερδίσει η ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός όπως γνωρίζετε δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη των υποδομών του. Προτεραιότητά μας είναι να βγάλουμε νέους ποδοσφαιριστές απ' όλη την Ελλάδα και να προωθήσουμε στην επαγγελματική ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags