Facebook Pixel Έξαλλος ο Σισέ με τη διαρροή!
| 2010-12-22 00:21:00

Έξαλλος ο Σισέ με τη διαρροή!

Έξαλλος ο Σισέ με τη διαρροή!

Τα έχει πάρει στο κρανίο ο Σισέ με αυτά που βλέπει να γίνονται στην ομάδα και ως τώρα κρατιέται. Ως πότε όμως; Το τελευταίο «χτύπημα» - όπως έμαθε κατ' αποκλειστικότητα ο sportdog - ήταν η διαρροή για τα δώρα που αντάλλαξαν στην Παιανία.

Ο Γάλλος είναι συνηθισμένος αλλιώς και δεν έχει καταλάβει ακόμα πού. έχει μπλέξει. Οι ελληνικές συνήθειες, με τους ποδοσφαιριστές να τηλεφωνούν στους δημοσιογράφους για να τους μοιράζουν πληροφορίες, του φαίνεται τρελή και αδιανόητη γιατί θεωρεί την ομάδα οικογένεια!

Ως αρχηγός είχε την ιδέα, όπως γράψαμε νωρίτερα, να μοιράσουν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους δώρα που θα προκαλέσουν χαμόγελα και θα τους φέρουν πιο κοντά. Πράγματι, έτσι έγινε. Οι παίκτες το διασκέδασαν πραγματικά αν και από ένα λάθος που έγινε στη. διανομή των δώρων κάποιοι έμειναν χωρίς πείραγμα γιατί δεν πήραν δώρο.

Τα δώρα όμως, ήταν προσωπικά και για αυτό περιείχαν μπόλικο αυτοσαρκασμό μεταξύ τους. Μόλις ο Σισέ έμαθε ότι κυκλοφόρησε σε. όλη την Ελλάδα η είδηση για το δώρο που έκανε στον φίλο του Σίντνεϊ Γκοβού αλλά και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, έγινε τούρμπο!

Διότι ενώ είχε όλη την καλή πρόθεση, έφτασε μια καλή ιδέα να γίνεται αντικείμενο χλευασμού.

Ο Σισέ δε μπορεί να συμβιβαστεί με τις διαρροές και για αυτό έχει κάνει ουκ ολίγες φορές παρατηρήσεις στους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα στους Έλληνες που είναι και οι πιο «δημοσιογραφικοί». Τώρα που πήρε και το περιβραχιόνιο, νιώθει ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη και ο θυμός του αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της ανταλλαγής δώρων ήταν έκδηλος.

Και επειδή ο Σισέ αποτελεί το τελευταίο οχυρό για κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκό, κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τι θα συμβεί αν μια μέρα μετατραπεί σε Βεζούβιο και εκραγεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags