Facebook Pixel Ο Ιβ νίκησε την Μπάγερν!
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-27 21:43:00

Ο Ιβ νίκησε την Μπάγερν!

Ο Ιβ νίκησε την Μπάγερν!

Με κορυφαίο τον Αντρέας Ίβανσιτς που πέτυχε ένα γκολ και έδωσε δύο ασίστ, η μαχητική Μάιντζ ανάγκασε την Μπάγερν Μονάχου να υποκλιθεί στο πάθος της από την αρχή μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα

Απειλητική από την αρχή η Μάιντζ πήρε το προβάδισμα με τον Ίβανσιτς στο 11', ύστερα από ασίστ του Νικολάι Μίλερ. Η Μπάγερν προσπάθησε να ανέβει και απείλησε στο 37' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαντστούμπερ και τον Γουέτκλο να αποκρούει τη μπάλα στο δοκάρι του. Κάπως έτσι τελείωσε το ημίχρονο στο "Κοφάς Αρένα", χωρίς κανένας να περιμένει το τελικό 3-2.

Όμως στο 56' ο Φαν Μπούιτεν βρήκε δίχτυα με το κεφάλι ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Κρος. Στο 66' ο Ίβανσιτς ντύθηκε... δημιουργός και έδωσε την ασίστ στον Μάρκο Καλιγκιούρι, που έκανε το 2-1. Η Μάιντζ όμως δεν επαναπαύθηκε και με «σερβιτόρο» και πάλι τον Αντρέας Ίβανσιτς, ο Νίκο Μπούνγκερτ έδωσε διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Μπάγερν ήταν να μειώσει σε 3-2 με το δίδυμο και τον τρόπο του πρώτου γκολ στο 79' (πάσα Κρος, κεφαλιά Φαν Μπούιτεν), σκορ που έμελε να είναι και το τελικό του αγώνα. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έγινε αλλαγή στο 86' και αποθεώθηκε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags