Facebook Pixel «Εντός προγράμματος ήττα»
| 2011-01-30 21:38:00

«Εντός προγράμματος ήττα»

«Εντός προγράμματος ήττα»

«Δεν είναι από τα ματς που τα προγραμματίζεις και λες ότι το έχεις σίγουρο», είπε ο Σάκης Τσιώλης, μεταξύ άλλων, για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Για το ματς, σχολίασε: «Έγινε ένα παιχνίδι που θέλαμε πραγματικά να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για να συνεχιστεί και μετά το ματς η γιορτή που είχε στηθεί από πριν. Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Δημιουργήσαμε δύο με τρεις καλές φάσεις στην αρχή του αγώνα και φυσικά αν εκεί ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί ή κάναμε πρώτοι το γκολ, θα μπορούσαμε να ελέγξουμε και τον ρυθμό και τον χώρο του παιχνιδιού. Δυστυχώς δεν έγινε».

Για τη φάση του γκολ του Ολυμπιακού: «Σε μία φάση πληρώσαμε την απουσία του Αλβαρες. Εκμεταλλεύτηκε τον χώρο ο Φουστέρ που τον φύλαγε ο Αλβαρες, έγινε εκεί το 0-1 και το παιχνίδι μετά ήταν εις βάρος μας».

Για την απόδοση της ομάδας του στην επανάληψη: «Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε με δεύτερο επιθετικό να πάρουμε χώρο. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το ματς, αλλά ο Ολυμπιακός έδειχνε πιο κοντά στο να πετύχει δεύτερο γκολ, παρά στο να ισοφαρίσουμε εμείς. Στην επανάληψη είχαμε πολλές διακοπές στο παιχνίδι και παρότι είπαμε να πιέσουμε από τα πλάγια τον Ολυμπιακό, δεν μας βγήκε το παιχνίδι».

Για τον αντίπαλο: «Παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Σίγουρα δεν είναι από τα ματς που τα προγραμματίζεις και λες ότι το έχεις σίγουρο, όμως μέσα από την κατάσταση που έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός Βόλου, κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Κέρκυρα και Ατρόμητο που είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε πολύ λίγες φάσεις: «Σίγουρα υπάρχει ο αντίπαλος. Από την άλλη είχαμε και τα προβλήματα με την απουσία του Ούμπιδες που μοιράζει το παιχνίδι και δεν είναι μονότονο. Ο κύριος λόγος όμως είναι ότι ο αντίπαλος ήταν διαβασμένος.

Όπως ξεκινήσαμε το παιχνίδι θα φτάναμε σε περισσότερες ευκαιρίες αν δεν ερχόταν αυτό το γκολ από το πουθενά. Η ομάδα μας ήταν μέτρια, αλλά παίχτηκε και λίγο παιχνίδι με τις διακοπές που υπήρχαν. Χανόταν συνεχώς ο ρυθμός»

Για τη μεταγραφή του Κρίστιαν Νέμεθ: «Όσον αφορά στον Νέμεθ, του λείπει ο ρυθμός από τα παιχνίδια. Δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση. Θα κοιτάξουμε όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μακάρι να παίξει με την Κέρκυρα. Όμως είναι ένα ματς που πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά. Όσον αφορά στη μεταγραφή του Αργεντινού σέντερ φορ, έρχεται αύριο (σ.σ. την Δευτέρα) και είναι ο επιθετικός με τα χαρακτηριστικά που ζητάμε. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο παίκτης είναι αυτός που θέλαμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags