Facebook Pixel «Ποιο Fair Play; Καλά έκαναν» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-30 21:40:00

«Ποιο Fair Play; Καλά έκαναν» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ποιο Fair Play; Καλά έκαναν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βαλβέρδε συμφώνησε με τους παίκτες του που δεν πέταξαν τη μπάλα έξω στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού στον Βόλο, ενώ παίκτης των γηπεδούχων ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0, υπερασπίστηκε τους παίκτες του που δεν σταμάτησαν για fairplayστη φάση του γκολ ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος παίκτης των γηπεδούχων και τόνισε πως σωστά έπραξαν.

Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, αν και εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε μερικά γκολ ακόμη.

Αναλυτικά:

Είστε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα;"Πολύ. Ήταν πάρα πολύ σημαντική η νίκη αυτή για εμάς. Πολύ ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς, θα μπορούσαμε και ένα γκολ παραπάνω, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες προς το τέλος. Κερδίζουμε τα παιχνίδια με 0-1, ενώ έχουμε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, 0-2 ή 0-3. Πιστεύουμε ότι ο αντίπαλος δεν έκανε καθαρές φάσεις, δεν μας πίεσε πολύ, εμείς είχαμε καλές ευκαιρίες για να βάλουμε κι άλλα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ένα καλό σουτ και άλλο ένα στο δεύτερο μέρος. Θέλω να τονίσω το γεγονός ότι είχε λίγες ευκαιρίες ο αντίπαλός μας και θέλω να αναδείξω τη δουλειά που κάναμε ανασταλτικά. Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε σε άλλα παιχνίδια πολλές ευκαιρίες. Πρόκειται για μία ομάδα με ψυχή και η οποία ανεβαίνει μπροστά."

Τι σας λέει το γεγονός ότι έχει οκτώ νίκες στην επαρχία και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ; "Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν δεχόμαστε τέρμα. Εμείς πάντοτε προσπαθούμε να διατηρούμε το μηδέν στην άμυνά μας. Είναι ένα στοιχείο αυτό, αλλά είναι σαφές το ότι οι αντίπαλοι δεν μας δημιουργούν ευκαιρίες. Είμαστε μία ομάδα πολύ συμπαγής και ενωμένη την ώρα που αμυνόμαστε και αυτό μας ικανοποιεί. Αμυντικά είμαστε πάρα πολύ καλοί. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά για να είσαι πρώτος."

Στο γκολ του Ολυμπιακού υπήρχε πεσμένος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και λογικά έπρεπε να πετάξουν οι παίκτες σας την μπάλα έξω;"Υπήρχε όντως κάποιος παίκτης στο έδαφος, αλλά οι δικοί μου ποδοσφαιριστές δεν είχαν αντιληφθεί το συγκεκριμένο γεγονός. Εγώ πάντως δεν είμαι σύμφωνος να πετούν την μπάλα έξω οι παίκτες, αν δεν το έχει αποφασίσει ο διαιτητής. Εκείνος αποφασίζει τη διακοπή. Στο τέλος αυτό που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές είναι για να αποφύγουν μία αντεπίθεση, να πέφτουν στο έδαφος."

Ο Ριέρα έχει χτυπήσει σοβαρά;"Ο Ριέρα έχει ένα χτύπημα στο γόνατο. Δεν ξέρουμε ακόμα. Θα μάθουμε αύριο. Πώς είδατε την πρώτη εμφάνιση του Τζιμπούρ και αν έχει δέσει μέχρι στιγμής με τη χημεία της ομάδας. Ο Τζιμπούρ μας δίνει κάτι το διαφορετικό από αυτό που έχουμε. Είναι ένας παίκτης γρήγορος, έξυπνος και πολύ ικανός. Πρέπει να συνηθίσει λίγο το στιλ παιχνιδιού που παίζουμε εμείς, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, αλλά σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι ένας παίκτης που θα προσφέρει βοήθειες και είναι έτοιμος να προσφέρει."

Θεωρείτε τη νίκη κλειδί για την κατάκτηση του τίτλου; "Δεν το ξέρουμε αυτό. Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα στο τέλος. Σίγουρα οι νίκες στον Αστέρα και στον Βόλο μας φέρνουν πιο κοντά."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags