Facebook Pixel «Απίστευτος κόσμος»
| 2011-01-30 21:56:00

«Απίστευτος κόσμος»

«Απίστευτος κόσμος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τον κόσμο του Ολυμπιακού οι Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο, οι οποίοι συμφώνησαν πως με νίκες όπως αυτή στον Βόλου, πλησιάζουν στο πρωτάθλημα.

Αρχικά ο Όλαφ Μέλμπεργκ, σχολίασε: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και αφού κέρδισε ο Παναθηναϊκός, ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να ξαναβρεθούμε στο +7. Μας βοηθάνε πολύ τέτοιες νίκες.

Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός και τον ευχαριστούμε που έκανε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι και στάθηκε στο πλευρό μας. Από εκεί και πέρα όσον αφορά στον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την πορεία μας στο Κύπελλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε άδειο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Ραούλ Μπράβο τόνισε: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει κι άλλα γκολ. Με την ποιότητα που έχουμε μπροστά, βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να πετύχουμε γκολ και αν καταφέρουμε και κρατάμε το μηδέν πίσω, παίρνουμε τις νίκες.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ελπίζω να μας βοηθήσει το γεγονός πως ο αντίπαλός μας θα παίξει σε άδειο γήπεδο γιατί με τον κόσμο στο πλευρό του να του δίνει δύναμη είναι πάντα καλός. Σχετικά με την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού είναι πραγματικά απίστευτη, ειδικά όταν παίζουμε σε εκτός έδρας γήπεδα και οι οπαδοί μας είναι περισσότεροι από αυτούς των γηπεδούχων ομάδων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags