Facebook Pixel «Ήμασταν καλύτεροι, άδικο αποτέλεσμα»
| 2011-01-30 23:45:00

«Ήμασταν καλύτεροι, άδικο αποτέλεσμα»

«Ήμασταν καλύτεροι, άδικο αποτέλεσμα»

Ξεκάθαρη ήταν η θέση του Γιάννη Μιχαλήτσου όσον αφορά στο ντέμπι, καθώς τόνισε ότι ο Άρης ήταν καλύτερος και δικαιούταν τη νίκη.

«Έγινε δυνατό παιχνίδι σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αλλά στο δεύτερο υπερισχύσαμε κατά κράτος. Κάναμε πολλές φάσεις, με ελεύθερα σουτ που δε βρήκαν εστία και ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες μου υπερέβαλλαν εαυτούς».

Και πρόσθεσε: «Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα αυτό αδικεί τους παίκτες μου. Στο ποδόσφαιρο κερδίζεις όταν βάζεις γκολ, αλλά εμείς στα δύο τελευταία παιχνίδια δε βάλαμε γκολ. Δεν μπορώ, όμως, να μη δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν».

Οσο για το αν είδε αγωνιστική βελτίωση, ξεκαθάρισε: «Σίγουρα υπάρχει βελτίωση, αλλά το θέμα είναι να κερδίζεις. Οταν δεν έχεις το αποτέλεσμα που θέλει, δεν μπορείς να έχεις κάτι καλό».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Νέρι Καστίγιο, σημείωσε: «Αν σκεφτούμε ότι δεν έχει αγωνιστεί εδώ και ένα μήνα, εκτός από τις προπονήσεις που κάνει, είμαι ευχαριστημένος».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags