Facebook Pixel «Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο»
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-02 22:20:00

«Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο»

«Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο»

Στα μέτρα της Εθνικής είναι αντίπαλοι της στο Euro του καλοκαιριού σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τζιόλη!
 

Ο 26χρονος παίκτης της Σανταντέρ τόνισε όμως ότι οι κληρώσεις δεν δίνουν νίκες και συμπλήρωσε ότι τα παιχνίδια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να τα κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο.

«Η κλήρωση ήταν αρκετά βατή… Πολύ καλή. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο! Αν όμως δεν είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση… Η αλήθεια είναι ότι ένα παιχνίδι δεν κερδίζεται από την κλήρωση. Πρέπει να το κερδίσεις στο γήπεδο. Έχω την εντύπωση ότι γενικά σε αυτό το Euro θα δούμε καλά παιχνίδια. Αν και ο όμιλος μας φαίνεται εύκολος τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Είναι ένας ανταγωνιστικός όμιλος καθώς ακόμα και η Ρωσία που είναι το φαβορί για την πρώτη θέση δεν είναι μεγαθήριο», είπε ο διεθνής αμυντικός μέσος και πρόσθεσε σχετικά με το πώς αντιμετωπίζεται η Εθνική τα τελευταία χρόνια:

«Η Ελλάδα έχει κάνει όχι απλά βήματα, αλλά άλματα. Βελτιώθηκε και πλέον συγκαταλέγεται στις δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Μας υπολογίζουν και αυτό δεν είναι πολύ καλό καθώς πλέον δεν θα έχουμε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού».

Όσο για την επιλογή των παικτών που θα απαρτίσουν την ομάδα που θα ταξιδέψει στην Πολωνία και την Ουκρανία το καλοκαίρι;

«Στην προκριματική φάση ήρθαν πολλά παιδιά στην Εθνική και δοκιμάστηκαν από την κύριο Σάντος. Ο προπονητής θα έχει πολλές σκέψεις για το ποιοι θα παρευρεθούν στο Euro, όμως αυτό είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Το θέμα είναι να είμαστε όλοι υγιείς, να μην υπάρχουν τραυματισμοί».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags