Facebook Pixel Κεντρική Ντροπή Διαιτησίας
| 2011-12-04 19:52:00

Κεντρική Ντροπή Διαιτησίας

Κεντρική Ντροπή Διαιτησίας

Συγχαρητηρια Βασαρα, που με οσα ειδαμε χθες στο Περιστερι και στο Καραϊσκακη πειστηκαμε οτι δουλεψες πολυ καλα στη διαρκεια της εβδομαδας και αποκατeστησες την ταξη. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Φαντάζομαι τον διάλογο του Σοφοκλή Πιλάβιου με τον Κύρο Βασάρα χθες βράδυ, μόλις έκλεισαν την τηλεόραση από το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός. «Εντάξει, με Παπαδήμο πρωθυπουργό μια χαρά, αποκαταστήσαμε την τάξη, όλα είναι όπως παλιά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο». Αυτή τη συνομιλία θα κατέγραφε ο σούπερ κοριός, αν δεν είχαν πατήσει το «off» στη λειτουργία του και αν φυσικά μαθαίναμε κάθε τι που κατέγραφε και όχι τις επιλογές μιας εισαγγελέως που ποτέ δεν εξήγησε σε κανέναν τα κριτήρια των επιλογών της συλλογής που έφτιαξε μέσα από 39.000 συνομιλίες διάρκειας μεγαλύτερης των 700 ωρών.

Μια χαρά τα κατάφεραν πάλι ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο αρχιμάγειρας της διαιτησίας μόλις κατάλαβαν ότι η, υπηρεσιακή πλέον, κυβέρνηση δεν μπορεί να κρατά επάνω τους το βλέμμα της προσοχής της, μόλις ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της δύναμης που του έδινε η εμπιστοσύνη της προηγούμενης κυβέρνησης. Πρώτα έστειλαν το μήνυμα στον Κύρκο, τον διαιτητή που τόλμησε να σφυρίξει μία ήττα του Ολυμπιακού και μετά επανέφεραν τον Καλλόπουλο. Το πήραν το μήνυμα οι διαιτητές, συντονίστηκαν, έκαναν το απαραίτητο update στη σφυρίχτρα και τα σημαιάκια τους, βοήθησε και η ενδοσυνεννόηση και χθες το απόγευμα απολαύσαμε το πρώτο δείγμα της νέας εποχής, που θα είναι ίδια με την προηγούμενη.

Επόπτης που στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε λίμπερο για τον Ολυμπιακό και στο δεύτερο τον βοήθησε να βάλει το δεύτερο γκολ για να καθαρίσει τον αξιόμαχο και λεβέντη Παναιτωλικό. Διαιτητής που είδε το σορτσάκι του Χαριστέα να βγαίνει από το τράβηγμα του Αβραάμ και έδειξε «παίζετε». Μπράβο Βασάρα, να χαίρεσαι τα καμάρια σου που διαλύουν και αυτό, το φετινό πρωτάθλημα, πάνω που πήγαινε να πείσει τους ποδοσφαιρόφιλους ότι θα είναι πιο καθαρό από τα προηγούμενα.

Συγχαρητήρια Βασάρα, που με όσα είδαμε χθες στο Περιστέρι και στο Καραϊσκάκη πειστήκαμε ότι δούλεψες πολύ καλά στη διάρκεια της εβδομάδας και αποκατέστησες την τάξη.

Αν υπήρχε έστω και τσίπα φιλότιμο στη διοίκηση του ποδοσφαίρου, δηλαδή στην ΕΠΟ, δηλαδή στην ψυχή του Πιλάβιου, θα έπρεπε από χθες το βράδυ να έχουν ξηλωθεί όλα τα μέλη της ΚΕΔ και να έχει συγκαλέσει ένα έκτακτο συνέδριο με τη συμμετοχή όλων των διαιτητών για να δώσει νέες εντολές, να σφυρίξουν ποδόσφαιρο και όχι μαϊμού ποδόσφαιρο. Αλλά ξέχασα, οι αλλαγές του Πιλάβιου ολοκληρώθηκαν, έφαγε τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς που τολμούσαν να λαμβάνουν καθαρές αποφάσεις. Σας σιχάθηκα όλους.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags