Facebook Pixel Ρόστερ, έτοιμο για όλα!
| 2011-12-05 21:00:00

Ρόστερ, έτοιμο για όλα!

Ρόστερ, έτοιμο για όλα!

Μόλις τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, από τους 31, δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν. Διαβάστε την ανάλυση.

Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ (τραυματισμούς και τιμωρίες), αλλά και τα διαρκή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αναγκάζουν τον Νίκο Κωστένογλου να κάνει ένα συνεχές ροτέισον, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις για την στελέχωση της ενδεκάδας. Χωρίς κανείς να γνωρίζει τι θα συνέβαινε αν ο προπονητής της ΑΕΚ είχε στη διάθεσή του, μόνιμα, όλους τους παίκτες, αλλά και χωρίς κανείς να μπορεί να προδικάσει πως δεν θα έπραττε ακριβώς αυτό που κάνει τώρα, βλέπουμε συνεχώς νέα πρόσωπα να αγωνίζονται με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Μετά από 12 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 7 στην Ευρώπη, μόλις τρεις παίκτες από τους 31 επαγγελματίες της Ένωσης (ο Κατσέτης δεν υπολογίζεται ακόμα αφού δεν έχει εκδοθεί δελτίο), δεν έχουν ακόμα πάρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα. Η συγκεκριμένη λίστα ήταν μεγαλύτερη μέχρι το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Εκεί όπου η απουσία επιθετικών, αλλά και ο τραυματισμός του Κοντοέ, έδωσαν την ευκαιρία στον Τσίτα και τον Αργυρίου, αντίστοιχα, να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Ο πρώτος για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο δεύτερος για τη φετινή περίοδο. Αντίθετα, οι μόνοι που μέχρι στιγμής δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι ο Σωκράτης Τσουκαλάς, ο Ταξιάρχης Φούντας και ο Θοδωρής Μοσχονάς (όλοι τους έχουν συμπεριληφθεί σε αποστολές).

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα και για τις ευκαιρίες που έδωσε ο Κωστένογλου σε νεαρούς παίκτες στο aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags