Facebook Pixel Τα... ξαναπήρε ο Σπαντάτσιο!
| 2011-12-08 19:11:00

Τα... ξαναπήρε ο Σπαντάτσιο!

Τα... ξαναπήρε ο Σπαντάτσιο!

Δυσαρεστημένος είναι ο Τζουλιάνο Σπαντάντσιο μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός σκέφτεται να αποχωρήσει όπως τόνισε στον Λάζλο Μπόλονι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπαντάτσιο στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας είχε συνάντηση με τον "ασπρόμαυρο" κόουτς και στη συζήτηση που έγινε μεταξύ τους άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Ρουμάνος τα έχει πάρει στο κρανίο. Και στο παρελθόν είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του: "Αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου πουν ότι δεν με χρειάζονται, τότε θα φύγω αμέσως. Δεν είναι ευχάριστο για οποιονδήποτε παίκτη να μην αγωνίζεται", είχε δηλώσει σε ρουμάνικα ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειθεί ότι ο Σπαντάσιο μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.Βασικός έπαιξε σε δύο, με Παναιτωλικό και Κέρκυρα. Μάλιστα στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου είχε σημειώσει το ένα από τα τρία γκολ των "ασπρόμαυρων", το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο εκείνης της αγωνιστικής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags